Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic. Ce dezvăluiri a făcut despre fiica lui, Irinuca, dar și despre Monica Gabor (VIDEO)

Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic. Ce dezvăluiri a făcut despre fiica lui, Irinuca, dar și despre Monica Gabor (VIDEO)
Sursa foto: Captura foto Youtube/ Xtra Night Show

Irinel Clumbeanu a făcut câteva dezvăluiri despre fiica lui. El se pregătește să devină socru mic. Irinuca, fiica lui în vârstă de 17 ani are o relație serioasă cu un băiat de naționalitate franceză și nu este exclus ca în curând, posibil după ce va împlini 18 ani, să fie cerută în căsătorie.

„Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd”

Irinel Columbeanu a povestit că vorbește des, prin apel video, cu fiica lui și astfel e informat cu tot ceea ce face, fie că este vorba despre reușitele sale profesionale sau personale.

„Vorbesc cu fiica mea, în general în limba engleză, chiar dacă încă știe foarte bine limba română și franceză. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde stă ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar dacă doar pe un ecran.

Este singura modalitate de a ține legătura cu cineva care stă peste atâția mii de kilometri peste Ocean. Și-a luat carnet recent, pentru că în SUA ai voie să îți iei carnet și la o vârstă mai fragedă. Conduce destul de bine. E o performanță să reușești asta în traficul care este în Statele Unite, dar e curajoasă și se descurcă destul de bine”, a precizat Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„În curând s-ar putea să devin socru”

Printre altele, fostul milionar de la Izvorani a mai spus că în curând ar putea să devină socru. De asemenea, a mai povestit că și acum ține legătura cu Monica Gabor și s-ar bucura să știe dacă a reușit să-și îndeplinească visul american, conform Cancan.

”În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu dacă a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)