Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”

Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
Foto: Instagram

Irinel Columbeanu locuiește din 2023 în azilul din Ghermănești și trăiește dintr-o pensie modestă. Ion Cassian, patronul azilului, a povestit care sunt persoanele care îl vizitează pe fostul milionar, dar și de cine s-a atașat acesta.

„Au mai venit pe la el prietenii”

Irinel Columbeanu a fost vizitat de prieteni, care nu l-au dat uitării deși se află într-o situație financiară precară. „Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”.

Totuși, Romanița Iovan a explicat în cadrul unui interviu pentru Kanal D, că aceasta l-a ajutat pe fostul milionar la nevoie. „Irinel mi-a cerut ajutorul și i l-am dat”, a spus aceasta, conform click.ro. 

„Irinel are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui”

Ion Cassian a povestit că Irinel Columbeanu și-a făcut la azil o prietenă, cu care își petrece ore întregi la povești. „Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Și el, la rândul lui, este cult, educat. Cred că doamna a fost profesoară. Dar, Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!”.

Irinel Columbeanu avea o avere de milioane de euro, mașini de lux și o vilă impunătoare, însă în prezent a rămas cu o pensie modestă, care i s-a mai majorat puțin după recalculare.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral. Iar de Sărbătorile de Iarnă, încercăm să îi facem un program frumos, probabil și anul acesta îl va petrece tot alături de familia mea, la masă”, ne-a mai declarat Ion Cassian, exclusiv pentru Click!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`