Irinel Columbeanu a fost umilit la azil. „Pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel”

Irinel Columbeanu a fost umilit la azil. „Pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel”
Foto: Instagram

Irinel Columbeanu trece prin momente grele după ce și-a pierdut toată averea. Fostul om de afaceri a ajuns să trăiască într-un azil și din mila oamenilor care vor să facă o faptă bună.

Irinel Columbeanu a fost umilit

În prezent, toate cheltuielile lui Columbeanu sunt suportate de Ion Cassian proprietarul azilului din Ghermănești, deoarece fostul om de afaceri nu își permite să plătească nimic, potrivit ciao.ro. 

Serghei Mizil și proprietarul azilului din Ghermănești, unde Irinel Columbeanu locuiește în prezent, au organizat o strângere de fonduri într-un live pe YouTube, prin care au încercat să strângă bani care să ajungă la fostul om de afaceri. Însă, pe acest live au fost prezenți și oameni care l-au umilit pe Columbeanu.

Aceștia au donat în contul fundației un euro în bătaie de joc. Ion Cassian a considerat că acest gest a fost nepotrivit și a blamat comportamentul acestor indivizi, având în vedere situația grea prin care se află fostul om de afaceri. Deși a fost uitat de toți, singura persoană care îl vizitează la azil este fosta iubită, Oana Cojocaru.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Ion Cassian.

Ce obiceiuri are Irinel Columbeanu la azil

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România, iar în prezent a ajuns să trăiască într-un azil, unde trebuie să respecte un program strict. Deși are parte de liniște și îngrijire specializată, omul de afaceri are un obicei în fiecare dimineață la care nu poate renunța.

Patronul azilului, Ioan Cassian a povestit întreaga situație în cadrul podcast-ului lui Serghei Mizil. „Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici”, a dezvăluit Ion Cassian, urmat chiar de Irinel Columbeanu care a mărturisit că are acest obicei: „Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)