Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă. Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea TV soțului ei

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă. Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea TV soțului ei
Sursa foto: Instagram - @irina_fodor

Este zi mare pentru Irina și Răzvan Fodor pentru că împlinesc 14 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj foarte emoționant și drăguț soțului ei.

Ce mesaj a postat Irina Fodor

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și astăzi împlinesc 14 ani de la nuntă. Ei sunt părinții unei adolescente, Diana. Chiar dacă au foarte multe proiecte de care se ocupă, se înțeleg de minune, chiar dacă, la un moment dat, sunt la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, conform Spynews.

Irina Fodor a postat un mesaj foarte emoționant alături de câteva fotografii și spune că își dorește să îmbătrânească alături de soțul ei.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!! @razvan_fodor”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Cuplul nu mai vrea încă un copil

Cei doi au o fiică de 13 ani și nu își mai doresc încă un copil. În plus, Răzvan Fodor a făsut o mică glumă atunci când a fost întrebat dacă își dorește să devină tata pentru a doua oară.

„Petrică (nr. numele pentru viitorul copil). Cumva, a trecut treaba asta”, a spus Răzvan Fodor în cadrul podcast-ului ”Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`