Irina Fodor s-a confruntat cu probleme de sănătate. „Mi-a luat ceva să îmi revin…”

Irina Fodor s-a confruntat cu probleme de sănătate. „Mi-a luat ceva să îmi revin...”
Foto: Instagram

Irina Fodor a mărturisit, pe Instagram, că s-a confruntat cu o răceală mai puternică, motiv pentru care a lipsit de pe rețelele de socializare pentru o perioadă de timp.

„Mi-a luat ceva să îmi revin…”

Mai exact, vedeta a spus că o răceală mai puternică i-a cauzat mari neplăceri și că i-a luat mai mult decât de obicei să își revină. Ea a mai transmis mai în glumă, mai în serios, că la audițiile pentru Chefi la cuțite au fost și concurenți pe care crede că i-a „speriat” puțin, căci nu era în cea mai bună formă, scrie Spynews.

„Drăguții mei, mă scuzați, am lipsit ceva timp de pe aici. Îmi pare rău și îmi cer iertare, doar că am prins o răceală mutant ceva, nu știu să vă explic ce, care a dat un pic cu mine de pământ în ultima perioadă și mi-a luat ceva timp să îmi revin. În altă ordine de idei, motivul pentru care fac acest story este că au fost câțiva concurenți la noi la Chefi la cuțite, pentru că au început deja filmările, și suntem în perioada audițiilor și cred că i-am speriat un pic, pentru că nu arătam ca om și voiam să îi liniștesc că totul este bine, m-am vindecat, sunt din nou om practic și voiam să vă spun și vouă să fiți sănătoși și să aveți grijă de voi”, a declarat Irina Fodor.

Irina Fodor, incident neașteptat în timpul filmărilor pentru Asia Express

Irina Fodor și echipa sa au avut parte de un incident neașteptat în timpul filmărilor pentru Asia Express.

Irina Fodor a povestit că în Thailanda, în drumul lor către punctul de întâlnire cu concurenții, un copac a căzut brusc pe șosea, chiar în fața mașinii lor.

„Am fost norocoși. Și noi, și cei din mașina de pe contrasens. Nu ne putem continua drumul chiar în acest moment”, a povestit Irina Fodor, la acel moment, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`