Irina a dat primele declarații imediat după ce a ajuns în România, ca să îl revadă pe tatăl ei. Ce calitate a moștenit de la Irinel Columbeanu (VIDEO)

Irina a dat primele declarații imediat după ce a ajuns în România, ca să îl revadă pe tatăl ei. Ce calitate a moștenit de la Irinel Columbeanu (VIDEO)
Sursa foto: Captura foto Youtube /@WOWnews

Irinel Columbeanu e în culmea fericirii. Și-a văzut visul cu ochii, Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor, a venit în România să îl viziteze.

Irina a plecat în SUA în anul 2018, la mama ei și a rămas acolo, iar de atunci a mai văzut-o doar de câteva ori. În rest, cei doi se vedeau doar prin apeluri video. Acum, fostul milionar s-a reîntâlnit cu Irina, iar cei doi au fost extrem de emoționați de revedere.

Unde a mers Irina împreună cu tatăl ei după ce au plecat de la aeroport

Irinuca a ajuns în țară, vineri, și a fost întâmpinată de tatăl ei, care o aștepta cu un superb buchet de flori.

După ce s-au întâlnit la aeroport, cei doi au plecat la Cluj, acolo unde au rămas pentru câteva zile. Recent, Irina a făcut primele declarații despre revederea cu tatăl său și s-a declarat „cea mai fericită din lume”.

„Sunt cea mai fericită fată din lume! Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore la aeroport în Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu! Deci totul a meritat”, a mărturisit Irina, potrivit WOWbiz.ro.

„O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură”

Deși îi place mult România, Irina a spus că viața din America este „de vis”. Întrebată ce calitate a moștenit de la tatăl său, Irina a spus „iubirea pentru învățătură”.

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț.

O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mai mărturisit fiica lui Columbeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)