Împăcarea momentului?! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși la restaurant

Împăcarea momentului?! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși la restaurant
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu / Foto: Instagram

După ce și-au aruncat vorbe grele și părea că nu mai sunt șanse de împăcare, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău surprind din nou fanii. Cei doi au fost văzuți împreună.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși la restaurant

În speranța că presa este focusată pe cele două mari evenimente din weekend, cei doi și-au dat întâlnire ca îndrăgostiții, undeva unde credeau că nu vor fi văzuți, scrie Cancan.

Astfel, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat masa la un restaurant din Nordul Capitalei, unde au petrecut peste o oră împreună.

După ce întâlnirea a avut loc, cei doi s-au îndreptat către parcarea localului, dar cu o strategie bine pusă la punct. Gabi Bădălău a ieșit primul din local cu ochelarii de soare deja puși la ochi. S-a uitat în stânga și-n dreapta și când credea că nu este văzut a urcat în mașină. Iese la câteva minute și Bianca Drăgușanu, tot cu ochii acoperiți de o pereche de ochelari de soare. Și, pentru că vrea să se asigure că nu este văzută când urcă în mașina afaceristului, merge aproape lipită de perete, ocolește puțin și abia apoi se urcă pe locul din dreapta.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău

Amintim că, în urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu susținea că s-a despărțit pentru totdeauna de ceea ce a ținut de fostul său partener de viață.

Când a fost întrebată dacă Gabi Bădălău ar mai avea vreo șansă în viața ei, Bianca Drăgușanu a spus: „Nu. Nu vreau să discut despre acest subiect. Cred că este un capitol pe care l-am închis. Din respect pentru relația pe care am avut-o, chiar nu mă interesează să dezvolt acest subiect”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)