Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”

Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
Sursă foto: Hepta/Credit Image: © Simone Comi/IPA via ZUMA Press)

Admirația față de actrița Angelina Jolie, la mai bine de un deceniu după decizia vedetei „Tomb Raider” de a se retrage din lumina reflectoarelor, a evoluat în dispreț și critică. Jolie, în vârstă de 49 de ani, a apărut în septembrie pe covorul roșu pentru premiera „Maria” la cea de-a 81-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Iar apariția ei este în continuare comentată de fani.

Criticii de pe rețelele de socializare s-au interesat despre sănătatea Angelinei Jolie, după fotografiile cu ea de la premieră

Fanii actriței au avut puține de spus despre alegerea garderobei glam, dar comentariile au fost foarte multe în legătură cu alt subiect, deoarece mulți au observat cu îngrijorare venele în relief de pe antebrațele lui Jolie. Așa că fanii au început să întrebe: „Ce e în neregulă cu brațele ei?” și „De ce sunt venele ei atât de mari?”

Un altul a glumit: „O, Doamne, ea nu arată prea bine și venele alea ies așa e tare în evidență! E bine?”
Câțiva au at vina pe o presupusă anorexie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Page Six (@pagesix)

O altă reacție la fotografiile uimitoare cu silueta subțire a lui Jolie spunea: „Cum are doar 49 de ani. Arată mult mai în vârstă cu brațele ei”. Printre numeroasele cauze ale venelor în relief este și grăsimea corporală foarte scăzută, probleme de sănătate subiacente, precum și pur și simplu îmbătrânirea.

Altă teorie, confirmată de unele dintre fanele asistente ale actriței, spune că apariția acestor vene extrem de proeminente o transformă pe Angelina Jolie în donatorul perfect de sânge.

Una dintre fane a scris: „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”.

Într-un articol de opinie din 2013 din New York Times, vedeta „The Girl Interrupted” a dezvăluit că a suferit o dublă mastectomie preventivă după ce a aflat că poartă gena BRCA1, care este legată de un risc crescut de a dezvolta cancer de sân și ovarian. Mama ei a murit de cancer la sân în 2007.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`