Imagini inedite cu Adrian Minune și familia sa / Cum s-a lăsat fotografiat alături de soție, fiice și nepoată (FOTO)

Imagini inedite cu Adrian Minune și familia sa / Cum s-a lăsat fotografiat alături de soție, fiice și nepoată (FOTO)
Sursa foto: Facebook / Adrian Minune

Adrian Minune poate să spună că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere la vârsta de 48 de ani. El a reușit să își întemeieze o familie minunată, la care oricine visează și a reușit să își construiască o carieră de invidiat.

Adrian Minune s-a lăsat fotografiat alături de familia sa

Cântărețul este foarte bine cunoscut datorită stilului muzical pe care îl abordează. Recent, el s-a lăsat fotografiat alături de familia sa, realizând astfel un tablou de familie inedit.

Nu de mult, Karmen Simionescu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu întreaga familie. Adrian Minune s-a fotografiat lângă soția, fiicele lui și nepoata sa. Asortându-se vestimentar, aceștia au reușit să facă câteva poze destul de drăguțe.

„Locul și familia în care te-ai nascut spune multe despre ce ai putea ajunge în viață. Ei te învață să iubești, cum să te bucuri de fiecare clipă, ei te conturează încă de la început. Familia este totul!”, a scris Karmen pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen)

Acum două luni, fiica cea mică a lui Adrian Minune a spus că de când este însărcinată, tatăl ei îi oferă mai multă atenție și este mult mai grijuliu cu ea, potrivit Spynews.ro.

„Tata e cel mai înfocat. A început să sune și mai des decât suna ”Să nu stai în frig! Ce ai poftă?”. Nici nu îmi crescuse burtica și a început să sune să mă întrebe ”Vrei porc, vrei șorici, vrei să mă duc să-ți iau pizza? Ce vrei să-ți fac?”. Mă sună din zi în zi să mă întrebe chestii de genul ăsta. E foarte grijuliu cu mine”, a spus Adriana Simionescu la acea vreme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)