Giorgiana Lobonța și Rareș Ciciovan nu se mai despart. Ce a zis unul dintre apropiații artistei

Giorgiana Lobonța și Rareș Ciciovan nu se mai despart. Ce a zis unul dintre apropiații artistei
Sursa Foto: Instagram/ @georgianalobont

Showbiz-ul românesc a fost luat prin surprindere de anunțul făcut de Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan potrivit căruia cei doi ar divorța, dar o sursă apropiată a cuplului contrazice totul.

În ciuda faptului că Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan par să fie cuplul perfect, cel din urmă a declarat că ar vrea să divorțeze de cântăreață.

„Nu se desparte nimeni”

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a fost declarația soțului Georgianei Lobonț, potrivit spynews.

Deși cântăreața nu a răspuns niciunei speculații, un prieten de familie al acesteia a explicat că cei doi nu divorțează și că se înțeleg bine.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni.

Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu, pe pagina de Facebook, conform aceleiași surse.

Cei doi încă își petrec vacanța împreună în Maldive, iar lucrurile par să meargă bine între ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`