Gina Pistol, despre drama care a lăsat urme adânci în inima ei: „M-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa”

Gina Pistol, despre drama care a lăsat urme adânci în inima ei: „M-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa”
Sursa foto: Captură video

Gina Pistol, celebra vedetă de televiziune și soția cântărețului Smiley, a dezvăluit o dramă din copilăria sa care a lăsat o amprentă profundă asupra vieții ei, relatează Ego.ro.

Gina Pistol, despre trauma din copilărie

Într-un podcast recent găzduit de Mihai Morar, Gina Pistol nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în urma divorțului părinților săi. Această experiență a marcat-o profund și a lăsat-o cu un sentiment de singurătate și neliniște. Nimeni nu i-a explicat cu înțelegere și compasiune ceea ce se întâmpla, și nu a primit sprijinul emoțional de care avea nevoie în această perioadă dificilă a vieții sale.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama.

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului: >”, a spus Gina Pistol, în podcastul găzduit de Mihai Morar.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Femeia aceea era puțin agresivă”

În podcast, vedeta a dezvăluit că a fost profund afectată de separarea părinților săi, mai ales că a trebuit să locuiască o perioadă la o femeie necunoscută și „puțin agresivă” în timp ce părinții săi se luptau pentru custodia ei.

„Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci (…)

Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a mai mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol a ieșit de curând din lumina reflectoarelor și se didică acum în totalitate familiei. Micuța Josephine are nevoie de toată atenția mamei sale, așa că vedeta a decis să întrerupă toate colaborările profesionale și să ia o pauză de la televiziune.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`