Georgiana Lobonț este în culmea fericirii! Cântăreața și-a ales nașii de botez pentru cel de-al treilea copil (FOTO)

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii! Cântăreața și-a ales nașii de botez pentru cel de-al treilea copil (FOTO)
Sursa Foto: Facebook/ Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică de petrecere din țara noastră. Are o carieră de succes și o familie minunată, iar acum este pregătită să devină mamă pentru a treia oară. Cântăreața trăiește cele mai frumoase momente din viața ei.

Georgiana Lobonț a ales nașii pentru cel de-al treilea copil

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii. Cântăreața și soțul ei au parte numai de clipe frumoase, iar emoțiile au atins cote maxime în familia lor. Vedeta aștepta cu sufletul la gură să rămână iar însărcinată și iată că visul ei a devenit realitate.

După ce a anunțat vestea cea mare, artista a început să facă deja pregătiri pentru venirea pe lume a copilului. Aceasta este însărcinată în a cincea săptămână, astfel că va naște în primăvara anului viitor. Mai mult decât atât, ea și soțul ei și-au ales deja nașii pentru bebeluș.

Cei care vor intra în familia vedetei vor fi Cristina Spătar și partenerul ei, afaceristul Vicențiu Mocanu.

„Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește … și de viitorul nostru finuț. Vă mulțumim dragii noștri că ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină curând în familia noastră!”, a scris Cristina Spătar, pe rețelele sociale, notează spynews.ro.

Cum și-a anunțat Georgiana Lobonț fanii cu privire la sarcină

Georgiana Lobonț este căsătorită cu Rareș Ciciovan, cel cu care a început o frumoasă poveste de dragoste, încă de pe băncile liceului, iar de curând a anunțat că se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. 

„Nu știu dacă e bine că fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred. Ce arată aici? Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care aflați atunci când o să rămân însărcinată.

Deci tremură toată carnea pe mine, nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, deci o să mai avem un copil! Trei! Nu îmi vine să cred”, a spus aceasta într-un videoclip postat pe Instagram.

Vedeta își dorea mult încă un copil și se pare că visul i s-a împlinit: „Am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz! Nu ne vine să credem. Ne-am dorit și bebe 3!”, a mai spus cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)