Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare: „O să avem 400 de invitați. Sunt foarte fericită”

Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare: „O să avem 400 de invitați. Sunt foarte fericită”
Sursa Foto: Instagram/ @georgianalobont

Georgiana Lobonţ a împărtășit o veste extraordinară pe platformele de socializare. Artista și-a informat fanii de pe Instagram că sora ei, Ioana, se pregătește să își înceapă călătoria într-o nouă etapă a vieții prin căsătorie. Întreaga familie se mobilizează pentru a face această zi deosebită și mai specială, iar Georgiana nu a putut să își ascundă fericirea și emoțiile care o cuprind.

Sora Georgianei Lobonţ face nuntă

Artista are două surori frumoase, inteligente și talentate. Ea este cea mai mare, urmată de Ioana și Ramona. Toate trei iubesc muzica populară și au colaborat, dar viitoarea mireasă a artistei a absolvit recent facultatea de medicină.

Georgiana Lobonț și familia sa se pregătesc pentru nunta Ioanei, care are loc în acest weekend. Vor avea peste 400 de invitați pentru a sărbători acest moment special, marcând 7 ani de la nunta sorei sale, Georgiana, cu Rareș Ciciovan, scrie Romaniatv.

Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale

„Dragilor, am venit acasă la mami. Sora mea, Ioana, se mărită. Sâmbătă o să avem nuntă în familie. Sincer, suntem emoționați, pregătim casa, totul e o pregătire mare aici și o emoție mare. Iată că după șapte ani de la căsătoria mea, acum avem o altă nuntă în familie.

Noi dăm totul din casă, dar e foarte frumos. Mami a făcut toate plăsuțele pentru mărturii, pentru cadourile care se vor da nuntașilor. Părinții mei au personalizat materialul, Ioana și-a ales culoarea asta de verde. Sunt 200 de plăsuțe, deci o să avem 400 de invitați. Mami cică face 14 prăjituri, oameni buni. Eu i-am zis că nu are de lucru. A dat comandă de prăjituri și cică mai face și 14 prăjituri ca să ajungă, să fie pentru că nunta-i nuntă. Sunt foarte fericită că totul merge ca pe roate”, a spus Georgiana Lobonț pe Instastory.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce e acum” / Cum s-au pregătit autoritățile
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori