Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce s-a lăudat cu un platou scump de fructe de mare: „O să ajungi la minim 150 de kilograme”

Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce s-a lăudat cu un platou scump de fructe de mare: „O să ajungi la minim 150 de kilograme”
Foto: Captura video Facebook

Gabriela Cristea (48 de ani) a fost din nou subiectul unor discuții aprinse în mediul online, stârnind reacții variate din partea internauților. Indiferent de ceea ce alege să posteze, prezentatoarea TV se confruntă cu aprecieri entuziaste, dar și cu critici neașteptate și păreri controversate. De această dată, fanii nu au ezitat să-și exprime opiniile asupra unui videoclip în care Gabriela Cristea dezvăluie tehnica sa de preparare a unui platou cu fructe de mare.

Gabriela Cristea, criticată din nou de fani

Prezentatoarea TV a dorit să împărtășească cu urmăritorii săi procesul de pregătire al unui platou delicios cu fructe de mare. Deși mulți au găsit această inițiativă fascinantă și au exprimat cuvinte de laudă, unii au avut păreri critice, considerând că atât ea, cât și soțul ei, Tavi Clonda (44 de ani), au fost subiectul unor opinii divergente, potrivit Click.ro.

„Platou cu fructe de mare, bogăție de texturi și culoare … și orez … și cartofi prăjiți … și sosuri … și ne-am lins pe degete”,este descrierea videoclipului publicat de către Gabriela Cristea pe pagina ei personală de Facebook.  

Val de reacții din partea internauților

Desigur, nu a trecut mult timp până când au început să apară comentarii din partea internauților, și mulți dintre aceștia au ales să exprime reacții critice sau răutăcioase la adresa prezentatoarei TV.

„Sunteți penibili, niște oameni de doi bani, mai terminați cu tâmpeniile ciudaților!!”, „Asta ai făcut tu în jumătatea ta de zi liberă”, „Doamne ferește, nu poți să gătești dacă nu filmezi”, „Așa, mănâncă tot și linge-te pe degete, că altfel nu o să ajungi la minim 150 de kilograme”, „Sunteți penibili. Nu aveți șervețele?”sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)