Gabriela Cristea a ajuns la spital dis-de-dimineaţă

Gabriela Cristea a ajuns la spital dis-de-dimineaţă

Gabriela Cristea a ajuns la spital sâmbătă dimineață, după o noapte în care s-a simțit extrem de rău. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii”, de la Antena Stars, a postat mai multe imagini pe Instagram, în care apare pe patul de spital. Tavi Clonda a stat lipit de patul soției sale și a încercat să o înveselească cu o glumă, ținând cont de faptul că și-a sărbătorit ziua de naștere de curând.

„Iubire, am venit la perecerea de ziua ta. Am început totul la ora 5, nu?”, i-a spus Tavi Clonda soției lui, răspunsul Gabrielei Cristea fiind: „Asta e, ce să facem?!”.

Vedeta nu a precizat care este diagnosticul pentru care este ținută sub supraveghere medicală.

Nu este prima dată când Gabriela Cristea ajunge la spital

La începutul lunii octombrie, Gabriela Cristea s-a internat alături de fiica ei cea mare, Victoria, care a suferit o indigestie.

”Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos. În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine”, a dezvăluit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`