Motivul pentru care Florin Ristei nu-și face credite bancare și nici leasing la mașină. „Abia m-am deșteptat”

Motivul pentru care Florin Ristei nu-și face credite bancare și nici leasing la mașină. „Abia m-am deșteptat”
Sursa foto: Instagram - @fristei

Florin Ristei este împlinit pe toate planurile profesionale, ceea ce îi aduce venituri considerabile, dar cântărețul rămâne cumpătat când vine vorba despre cheltuieli.

Ristei nu este adeptul ratelor

Ristei are o carieră de succes, atât în industria muzicală, cât și în cea de televiziune sau din mediul online. Chiar dacă veniturile sale sunt pe măsura eforturilor, artistul își gestionează foarte atent cheltuielile, conform Radioimpuls.

Artistul a recunoscut că nu este adeptul ratelor bancare și nici a mașinilor luate în leasing, de teama că firma i-ar putea lua autovehiculul, drept pentru care preferă ca acestea să fie pe numele lui.

„N-am fost niciodată tipul afacerist, să stau să mă gândesc să iau creditul ăsta să închiriez și să plătesc rata, mi se pare așa greu.Abia m-am deșteptat în ultima vreme să nu mai iau mașina cu banii jos și să-mi iau o dubă pe firmă în leasing și mașina mea e în leasing, ca să rămân cu banii ăia… nu, nu, nu vrei să știi. Nu sunt genul de om. Eu sunt genul de om care ce-i în mână nu-i minciună. Mașina să fie pe numele meu, de ce să fie pe numele firmei și să plătesc leasing eu și dacă mi-o ia”, a dezvăluit Ristei.

Probleme la vânzarea mașinii

Artistul a întâmpinat o problemă atunci când și-a pus mașina la vânzare și a fost nevoit să îi scadă prețul.

„Am promis cu mașina pe care o aveam la vânzare și apoi cine voia să o cumpere s-a răzgândit și intrasem în criză de timp și am scăzut din prețul meu”, a adpugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`