Fiica lui Clint Eastwood, Francesca Eastwood, arestată pentru violență în familie

Fiica lui Clint Eastwood, Francesca Eastwood, arestată pentru violență în familie
sursă foto: Hepta/ Borde-Jacovides-Moreau/Bestimage

Fiica lui Clint Eastwood, Francesca Eastwood, a fost arestată pe 12 octombrie pentru un posibil incident de violență domestică, a declarat poliția din Beverly Hills pentru E!News.

Francesca Eastwood are probleme legale

Actrița, ai cărei părinți sunt câștigătorul Oscar Clint Eastwood și vedeta Frances Fisher, a fost arestată pe 12 octombrie la Los Angeles, a declarat locotenentul Departamentului de Poliție din Beverly Hills, Andrew Myers, într-o declarație pentru E! Știri în data de 15 oct.

Vedeta a fost luată în custodie după ce Departamentul de Poliție din Beverly Hills a răspuns la un apel privind un posibil incident de violență domestică. Identitatea presupusei victime nu a fost dezvăluită.

„Ofițerii au efectuat o investigație”, a spus Myers, „și pe baza declarațiilor și a rănilor, Francesca Ruth Fisher Eastwood din Los Angeles a fost arestată pentru o infracțiune”.

Fiica lui Eastwood care e mama lui Titan, băiețelul în vârstă de 6 ani, cu actorul Alexander Wraith – a fost arestată anterior în august 2015 și acuzată de DUI, potrivit Los Angeles Times. Ea nu a contestat, iar dosarul a fost ulterior respins.

Francesca, în vârstă de 31 de ani, este unul dintre cei opt copii ai regizorului și singurul său copil cu Frances. La începutul acestui an, Francesca a oferit o perspectivă despre felul în care tatăl ei celebru se comportă diferit cu copiii săi decât cu nepoții lui.

„Tatăl meu a fost foarte strict – ambii mei părinți au fost foarte stricți cu mine când eram copil”, a spus Francesca la Fox News Digital în august. „Și este atât de drăguț și uneori dulce-amărui să vezi cât de îndrăgostiți sunt pur și simplu bunicul și bunica cu nepoții lor. Sunt fantastici și sunt atât de prezenți. Este o conexiune diferită de orice altceva și cu siguranță cea mai importantă parte a vieții mele în acest moment, este cultivarea acestor relații.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:26 - Delfinariul din Constanța se extinde. Ce facilități va avea
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare