Fetițele Andreei Bălan sunt foarte atașate de iubitul acesteia, tenismenul Victor Cornea

Fetițele Andreei Bălan sunt foarte atașate de iubitul acesteia, tenismenul Victor Cornea
Sursa foto: Instagram - @andreeabalanofficial

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea de aproape un an și este extrem de împlinită. Iubitul artistei le-a intrat în grații chiar și fetițelor acesteia din căsnicia cu George Burcea. Dovada stă chiar în ultimele fotografii publicate de tenismen, pe internet.

Ella și Clara l-au acceptat rapid și s-au atașat de iubitul mamei lor

Cei doi au început o poveste de dragoste în primăvara anului trecut, după ce s-au cunoscut pe Instagram. Ulterior, tenismenul s-a mutat în casa artistei și a reușit să creeze o legătură frumoasă cu fiicele blondinei.

Ella și Clara l-au acceptat rapid și s-au atașat de iubitul mamei lor, care le răsfață și le tratează ca și când ar fi fiicele lui. Recent, bărbatul a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care le ține pe micuțe în brațe, potrivit Click.

Nu demult, s-a aflat că Victor Cornea are un copil dintr-o relație anterioară. Deși nu a vorbit niciodată în public despre acest lucru, sportivul a recunoscut, ulterior, că are un băiat în vârstă de 10 ani, pe nume Luca.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr”, a mărturisit Victor Cornea pentru Cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)