Feli a cântat în prezența a doar câțiva spectatori, la concertul de la Ploiești (VIDEO)

Feli a cântat în prezența a doar câțiva spectatori, la concertul de la Ploiești (VIDEO)
Foto: Facebook @ Feli

Feli Donose este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, însă concertul său de la Ploiești s-a desfășurat în prezența a doar câțiva spectatori.

Feli a cântat în prezența a doar câțiva spectatori

Imaginile distribuite pe rețelele sociale arată că la concertul susținut de Feli la Ploiești s-au adunat doar câțiva oameni, frigul fiind probabil unul dintre motive.

Feli n-a părut prea deranjată de situație și a coborât printre puținii fani prezenți, continuându-și reprezentația.

@m.m1halc3a Multumim, @felidonose ! Esti cea mai tare! ❤️ #concert #craciun #ploiesti #2022 ♬ original sound – MariaM

Feli este una dintre cele mai populare cântărețe din țară și are o fiică alături de partenerul său de viață, Cătălin.

„Noi, deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți. Cred că ea ne răsfață mai mult decât noi pe ea și cu siguranță ea e mai permisivă, pentru că eu cred că ea e cea care are răbdare cu noi. E iubitoare și sensibilă, empatică și caldă, hotărâtă și încăpățânată. Are o personalitate destul de puternică pentru un copil de 3 ani. Și sunt mândră că s-a conturat așa.

Nu cred că o răsfățăm în vreun fel. Cred că ne dorim amândoi ca ea să fie bine. Să nu îi lipsească nimic nici pe plan emoțional, nici pe plan material. Dar copilul, am învățat noi, nu are nevoie de multe lucruri materiale să fie fericit. Și dacă sunt sinceră, sinceră, Nora Luna niciodată nu a fost vrăjită de ceva material. Nu prețuiește lucrurile astea atât cât credeam eu că le prețuiește un copil mic”, a declarat Feli vară, într-un interviu pentru VIVA!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`