Fanii au crezut că nu văd bine! Așa arată acum Daiana de la Insula Iubirii, după ce și-a făcut o intervenție estetică (VIDEO)

Fanii au crezut că nu văd bine! Așa arată acum Daiana de la Insula Iubirii, după ce și-a făcut o intervenție estetică (VIDEO)
Sursa foto: a1.ro

Daiana Prodan și Rareș Petre sunt unul dintre cele 5 cupluri de la Insula Iubirii. Daiana, tânăra de 25 de ani, a fost cea care a atras și cele mai multe simpatii, dar și antipatii.

Ce intervenție și-a făcut Daiana la nivelul feței

Mulți au criticat-o pentru aspectul fizic, dar acum Daiana le-a închis gura răutăcioșilor după ce a mers la medicul estetician pentru o intervenție la nivelul feței.

Tânăra de la Insula Iubirii i-a informat pe urmăritorii ei de pe TikTok că și-a injectat acid în buze.

@daiaprodan Ne vedem maineeee #insulaiubirii #foryou #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy #viral ♬ sunet original – Daiana

„Mesajul ăsta e strict pentru haterii mei”

”Mesajul ăsta e strict pentru haterii mei. Dacă nu ești un hater de al meu, poți să treci peste. Bun, voiam să vă anunț, nu vroiam, țineți cont, vă rog, frumos de asta… că mi-am pus acid în buze. Ca să nu cumva să mai aveți problema asta, că am văzut că o aveți, că vai îți editezi pozele. Mă rog. Să nu mai aveți problema asta, am zis să vă anunț eu. Nasul e la fel, dar să vă zic ceva, eu îl port, nu cred că v-ați prins de idee, că eu îl port, nu voi.

Eu nu am o problemă, la un moment dat chiar credeam că-mi purtați voi nasul. Nu știam ce au ăștia. Din față e așa, din profil mai dă eroare, că na, nu putem să fim perfecți. Acum bineînțeles, o să vă luați de mine că mi-am pus acid în buze și nu mai sunt naturală și că tot ai gura strâmbă și că din astea de ale voastre. Neinteresant. Mai găsiți motive, că mă cred vedetă…”, a spus Daiana.

Daiana și Rareș s-au cunoscut în urmă cu doi ani, Rareș fiind fermecat de atitudinea iubitei sale, însă relația lor nu a fost ocolită de probleme, informează Cancan.

@daiaprodan ultimul clip de genu ca m-ati plictisit grav. Sunteti ceea ce spuneti, nu uitati🙏 #fyp ♬ sunet original – Daiana

Urmăriți B1TV.ro și pe
`