Familia Gabrielei Cristea trece prin Covid-19: „Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”

Familia Gabrielei Cristea trece prin Covid-19: Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine

Familia Gabrielei Cristea suferă de Covid-19. Prezentatoarea povestește despre cum c a trecut prin temuta boală. Gabriela a dezvăluit în ce stare sunt membrii familiei.

Gabriela Cristea a adus virusul acasă

Prezentatoarea a anunțat că a fost testată pozitiv, iar, peste câteva zile, s-a infectat și soțul vedetei, Tavi Clonda, și fiicele lor, Victoria și Iris, deși s-au protejat cu măști.

Din fericire, fetele Gabrielei au o formă ușoară și nu se confruntă cu probleme mari. Prezentatoarea speră că odraslele ei vor reveni într-un scurt timp la viață de dinainte. Copilele se joacă și nu au renunțat la activitățile preferate.

„Fetele dorm, sunt ok, nu au trecut prin momente dificile. Au avut o tuse dar acum sunt ok. Important e că se joacă și dau casa peste cap. Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine. Eu cred că noi am avut cu toții de la început, însă nu s-a manifestat”, a precizat Gabriela Cristea, în direct, la Antena Stars.

Gabriela Cristi abia așteaptă să revină pe sticlă

Gabriela Cristea a fost cea care a adus virusul acasă. A urmat soțul acesteia, care a sunat la 112 pentru a fi testat și el, dar și fetițele. Toți trei au fost confirmați pozitivi la COVID-19. Zilnic, vedeta TV primește zeci de mesaje de susținere pe rețele de socializare. Aceasta speră să treacă mai ușor prin boală și să revină cât mai rapid pe sticlă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`