Experiența lui Victor Slav și a iubitei lui de la noul sezon Asia Express. „Mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii”

Experiența lui Victor Slav și a iubitei lui de la noul sezon Asia Express. „Mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii”
Sursa foto: Instagram/ Asia Express

Noul sezon Asia Express va debuta pe 1 septembrie și va arată parcursul celor nouă echipe de vedete care au mers pe Drumul Zeilor. Concurenții vor merge din Thailanda în Malaezia, apoi în Indonezia, fără telefon, cu un dolar pe zi și vor străbate în jur de 7.000 de kilometric. Victor Slav și iubita lui Selina formează una dintre perechile concursului și au povestit puțin din experiența lor.

Cele mai grele provocări ale echipei

Cei doi formează un cuplu de trei ani și au acceptat provocarea de a participa la concursul de aventură. Selina a promis că nu se vor certa prea mult, încă de la început: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi vom fi excepția de la regulă”, conform Spynews.

Victor Slav spune că cea mai grea parte este autostopul, în timp ce Selina a spus că a făcut cu greu față căldurii.

„E extraordinar de cald. La un moment dat, mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii. Mă aflam într-o zonă unde nu adia deloc vântul, soarele de prânz dogorea, ghiozdanul era foarte greu și mi s-au tăiat picioarele”, a povestit Selina.

„Nu te machiezi și cărăm de pomană”

Victor Slav a mai vorbit și despre cum s-au organizat cu lucrurile pe care le vor căra în rucsacuri.

„Eu am luat medicamente în rucsac, iar Selina și-a îngreunat ghiozdanul cu cosmetice. În primele zile, va încerca să se trezească de dimineață și să se aranjeze, dar când va vedea ce e acolo… Deci dacă le pui în rucsac, nu te machiezi și cărăm de pomană cosmeticele, eu le dau cadou pe-acolo!”, a mai adăugat Victor Slav.

Cele nouă echipe care vor concura pe Drumul Zeilor sunt: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)
20:34 - Mircea Geoană, mesaj de Ziua Democrației: „În România este încă suferindă. Trebuie să o îndreptăm”
20:33 - Naționala Angliei ar risca să fie interzisă la EURO 2028, turneu organizat în Regatul Unit și Irlanda. UEFA, avertisment pentru guvernul britanic
20:06 - Daniel Fenechiu, după evenimentul PNL: Nicolae Ciucă a stăpânit sala și a avut un limbaj extrem de coerent (VIDEO)
19:44 - Radu Miruță: Nicușor Dan nu poate fi dezlipit de USR / Rareș Bogdan mai mult decât un gogoșar din ăsta gonflat artificial, pe care nu îl mai ia nimeni în calcul, nu reprezintă nimic / Ciucă nu are un mesaj credibil anti-PSD (VIDEO)
19:25 - Marcel Ciolacu, după vizita în Pechea: Sunt peste 5.000 de case afectate. Le vom reface pe toate / Patru clădiri modulare pentru elevii din județul Galați afectați de inundații (FOTO, VIDEO)
19:03 - Al șaselea deces pe fondul inundațiilor din județul Galați. Victima a fost identificată la Suhurlui
18:45 - A nins pe Transalpina! Sfaturile salvamontiștilor pentru șoferi (FOTO)