Eva Măruță, detalii despre debutul ei în lumea actoriei prin filmul „Tati Part-Time”. „Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”

Eva Măruță, detalii despre debutul ei în lumea actoriei prin filmul „Tati Part-Time”. „Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”
Sursa foto: Instagram/ Eva Măruță

Eva Măruță, fiica îndrăgiților Andra și Cătălin Măruță, a captivat publicul încă de la o vârstă fragedă prin naturalețea și umorul său. Primul său rol în filmul „Tati Part-Time” i-a adus succes și popularitate.

„Am simțit că este fix ce trebuie pentru mine”

Eva a povestit într-un interviu recent pentru viva.ro cum a primit vestea că va fi protagonistă în filmul de comedie.

„Mama și tata mi-au spus că au stat de vorbă cu o echipă despre un film în care aș juca eu și m-au întrebat cum mi se pare ideea. Evident că am sărit în sus de bucurie! Mi-au explicat ce ar presupune asta, că ar trebui să învăț replicile, că ar trebui să merg la filmări, să repet de multe ori, au vrut să înțeleg cât mai bine ce ar însemna asta și să nu mă grăbesc când spun că vreau. Am înțeles din prima și am fost sigură, sigură că vreau să joc în film. De fapt, am simțit că este fix ce trebuie pentru mine”, a declarat Eva Măruță.

Eva a recunoscut că a avut emoții mari pentru acest rol, iar echipa care a lucrat la film a fost prietenoasă și a ajutat-o să se simtă în largul ei.

„Am avut emoții, mai ales pentru că știam că lucrez cu o echipă mare de actori, un regizor, producători și nu voiam să îi dezamăgesc. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria și, dacă părinții mă susțin, cred că pot să fac o treabă bună. Așa că am pornit la drum destul de optimistă”, a afirmat Eva.

„Nu m-am simțit intimidată pentru că toți cei cu care am lucrat au fost foarte prietenoși și mi-au spus de la început să mă port firesc cu ei. Am avut sentimentul că nu contează vârsta sau experiența, că suntem buni prieteni și facem un proiect care ne place mult. Iar acum, dacă revăd filmul, exact asta cred că transmite: că ne-a plăcut mult să lucrăm la film”, a mai amintit fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Cum a fost pentru Eva pregătirea pentru acest rol

Învățarea replicilor a fost o provocare pentru Eva, dar a reușit cu sprijinul familiei.

„Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Pregătire specială pot spune că am avut două săptămâni cu Letiția și Matei, înainte să înceapă filmările! M-am dus mereu la filmări știind perfect scenariul, nu doar replicile mele. Dacă ar fi fost după mine, aș fi repetat și ziua, și noaptea, dar trebuia să mai și dorm, să mănânc, să merg la școală…”, a mai povestit actrița de 8 ani.

„Îmi place actoria, iar muzica și dansul au legătură cu asta, sunt coregrafii sau cântece în multe spectacole. În curând, voi lansa o piesă cu mama mea, o piesa pe care am primit-o de la Whats UP cu mult timp înainte de filmul Tati Part-Time. Oricum ar fi, film sau muzică, eu mă simt ca acasă pe scenă, iar asta cred că moștenesc de la părinții mei. Sunt foarte norocoasă că ei cred în mine și mă susțin”, a concluzionat Eva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui