Este situația lui Kate Middleton mai gravă decât am crezut? Ce refuză Prințul William să facă

Este situația lui Kate Middleton mai gravă decât am crezut? Ce refuză Prințul William să facă

Pe fondul tratamentului împotriva cancerului în curs de desfășurare al lui Kate Middleton, prințul William a devenit mai dificil să-l asiste pe regele Carol al III-lea în îndeplinirea îndatoririlor sale. După dezvăluirea diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton, Prințesa de Wales a ales să stea departe de spațiul public.

Ce refuză Prințul William să facă

Nu este vorba doar de Kate Middleton, prințul William este departe de evenimentele și adunările publice, deoarece preferă să rămână cu soția sa în timpul ei dificil. Potrivit rapoartelor presei, Prințul de Wales nu ar putea să-l înlocuiască pe Regele Carol al III-lea la reuniunile bienale ale șefilor de guvern din Commonwealth (CHOGM), scrie Livemint.

Întâlnirile șefilor de guvern din Commonwealth (CHOGM) este o întâlnire la care se alătură liderii țărilor din Commonwealth. Întâlnirea are loc o dată la doi ani și este găzduită de diferite țări membre pe bază de rotație.

Conform practicii comune, monarhul sau delegatul lor este cel care îi reprezintă în reuniunile bienale ale șefilor de guvern din Commonwealth (CHOGM).

Regina Elisabeta a II-a a menținut acest aranjament timp de aproape patru decenii până în 2011, după care a început să delege acest rol Regelui Carol al III-lea și apoi Prințului de Wales din cauza stării sale de sănătate.

CHOGM din acest an va avea loc pe 24 octombrie 2024, în Samoa, Oceania. Datorită orelor lungi de călătorie pentru a participa la eveniment, Regele Carol a fost sfătuit să evite întâlnirea din cauza tratamentului său pentru cancer.

De ce Prințul William nu participă la CHOGM?

Până acum nu a existat nicio confirmare oficială dacă regele Charles va participa sau nu la CHOGM. Deoarece este puțin probabil ca Regele Charles să participe la întâlnire, rapoartele sugerează că chiar și Prințul William este reticent să intervină. Potrivit unui raport Express UK, Prințul William nu poate participa la CHOGM din cauza sănătății lui Kate. Raportul a menționat, de asemenea, că, deși Anne și alți membri ai familiei regale fac tot posibilul pentru a acoperi golurile acasă, „nu sunt considerați la un nivel suficient de înalt pentru a reprezenta suveranul ca lider al Commonwealth-ului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”