Erika Isac, despre participarea la X-Factor: „Mi-am luat atât de mult hate încât m-a pus la pământ” (VIDEO)

Erika Isac, despre participarea la X-Factor: „Mi-am luat atât de mult hate încât m-a pus la pământ” (VIDEO)
Sursa foto: Captură Video - Erika Isac / YouTube

Erika Isac, considerată figura emblematică din trap-ul feminin românesc, a vorbit despre participarea la X-Factor la doar 15 ani. Aceasta a mărturisit că și-a luat „hate”.

„Mi-am luat atât de mult hate încât m-a pus la pământ”

Erika Isac a mărturisit, într-un interviu pentru Pagina de media, că şi-a luat „hate” după momentul X-Factor pentru că „au fost în numărul zecilor de mii adulţi de peste 30 de ani care numeau un copil de 15 ani c***ă, pentru că purtam pantaloni scurţi”.

„Şi pentru că părinţilor mei le-a fost foarte frică ca, copilul lor să nu mai fie numit într-un anume fel, în primul rând pentru mine şi în al doilea rând pentru imaginea mea, pur şi simplu am luat decizia de a nu mai apărea.”, a adăugat ea.

Cântăreața a mai spus că a fost ajutată cu sfaturi de la părinți pentru a trece peste acel moment.

„Părinţii mei îmi tot ziceau: nu te mai uita, ignoră. Cu ce puteau să mă ajute mai mult? Să dea clipurile jos de pe YouTube sau să se certe cu ăia de la X-Factor? Nu, nu că nu au nicio responsabilitate”, a declarat ea.

„Păream mai mare de 15 ani, eu fiind filmată de undeva de jos. Eu am 1,60 în realitate, dar la momentul respectiv, care s-a viralizat internaţional din America până în Australia, până în Brazilia, etc şi părea ca am minim 1,75m şi prin faptul că păream şi înaltă, şi eram şi machiată, că până la urmă te duci la televizor şi aveam pantaloni scurţi, cum poartă orice om pe pământul ăsta, oamenii au considerat că sunt dezvoltată mult prea devreme şi cu siguranţă mi-am început viaţa sexuală foarte devreme şi cine ştie ce fac eu la şcoală (…).

Toată lumea zicea bă, dar nu le băga seamă, dar e foarte greu să nu bagi în seamă opinia oamenilor din jurul tău”, a mai spus Erika Isac, conform sursei citate.

Ce spune Erika Isac despre „Macarena”

Despre melodia „Macarena”, lansată în 14 februarie și care până miercuri seară ajunsese la peste 2,5 milioane de vizualizări, fiind pe primul loc în tendințe la capitolul „muzică”, Erika Isac spune că este 100% „serioasă” și că se aștepta și la reacțiile negative.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital