Emily Burghelea se teme de copii: „Gata, eu mă duc la nebuni, mă întorc peste vreo 20 de ani”

Emily Burghelea se teme de copii: Gata, eu mă duc la nebuni, mă întorc peste vreo 20 de ani
Sursa foto: Instagram/@emilyburghelea

Emily Burghelea a re-devenit mamă: a mai adus pe lume un băiețel și credea că familia sa o să fie perfectă, acum că numără patru membri.

Lucrurile s-au complicat după ce micuța Amedeea i-a declarat deja război frățiorului ei iar tânăra mamă simte că a ajuns la capătul puterilor.

După ce i-a surprins pe părinții ei dormind alături de cel mic, fetița a izbucnit a făcut o criză de gelozie și timp de aproape o zi a plâns continuu, relatează Cancan.

La 06.00 dimineața a venit peste părinți, în dormitor

„Cred că ne-am confruntat ieri cu prima criză de gelozie severă a Amedeei. A fost ceva rău de tot, toată ziua a plâns, a țipat și totul a plecat de la faptul că ne-a văzut pe noi de dimineață în pat cu bebe, ea a dormit cu mamaia.

La 06.00 dimineața a venit peste noi în dormitor, ne-am trezit, s-a uitat la noi, la bebe care era între noi și a început.

Și acum, ca să fie tacâmul complet, parcă nici bebe nu mai e așa liniștit cum era și pe bună dreptate, că ieri soră-sa chiar a plâns toată ziua și toată ziua s-a răzbunat pe noi, a făcut numai contra. Da… Mi s-a rupt sufletul”, a mărturisit Emily Burghelea pentru publicația amintită.

Și-a mușcat frățiorul din gelozie

S-au întâmplat și evenimente periculoase: Amedeea și-a revărsat furia și asupra frățiorului ei. Din gelozie, l-a mușcat puternic pe micuț de picioruș iar acel moment a afectat-o pe Emily.

Vedeta se teme ca acest episod de gelozie al Amedeei să nu se transforme într-o obișnuință:

„L-a mușcat pe bebe de picioruș și i-a lăsat o urmă.

Atunci am simțit că nu mai pot, atunci am zis gata, eu mă duc la nebuni, mă întorc peste vreo 20 de ani.

Mi-e puțin frică de momentul în care va trebui să o luăm de la grădi, pentru că nu știu cum se va comporta, nu știu cum ar trebui să acționăm noi, nu știu dacă va mai continua criza asta de gelozie.

Chiar aș avea nevoie de sfaturi. Și eu, dar și Andrei. Dacă și Andrei are nevoie de sfaturi, atunci este într-adevăr o situație dificilă”, a mai mărturisit Burghelea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`