Emily Burghelea, aproape desfigurată după accidentul rutier. Ce anunț a făcut soțul ei: „Trebuie să fim puternici” (FOTO)

Emily Burghelea, aproape desfigurată după accidentul rutier. Ce anunț a făcut soțul ei: Trebuie să fim puternici (FOTO)
Sursa foto: Instagram / emilyburghelea

Emily Burghelea a văzut moartea cu ochii după ce a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla într-un taxi în Mauritius.

Emily Burghelea, aproape desfigurată după accidentul din Mauritius

În acel moment se afla cu nașa ei și urmau să ajungă la aeroport, unde le așteptau familiile pentru a lua avionul și apoi aveau zbor către România.

Din păcate, taxiul în care se aflau a intrat frontal într-un TIR. Chiar vedeta TV a făcut anunțul trist și a publicat mai multe imagini și clipuri video în care apare aproape desfigurată din cauza imapctului.

Sursa foto: Instagram / emilyburghelea

Totuși, în urma acelui accident, Emily a reușit să prindă avionul și într-un final au ajuns în România, iar acum umbșă din spital în spital pentru investigații.

„Trebuie să fim puternici, orice ar veni, am afla, se rezolvă”

Soțul ei a publicat o fotografie tulburătoare cu ea, chiar din spital, în urma accidentului suferit în Mauritius.

„În capul meu: „Trebuie să fim puternici, orice ar veni, am afla, se rezolvă”, a fost mesajul scris de Andrei, soțul lui Emily, la imaginea publicată de acesta pe Instagram.

Sursa foto: Instagram / iubitul_lui_emily

„Verificăm tot ce se poate verifica pentru a avea un diagnostic clar”, a mai continuat acesta.

Sursa foto: Instagram / iubitul_lui_emily

Emily a făcut câteva declarații după ce a revenit în țară.

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a povestit fosta concurentă de la Bravo ai Stil, pentru Click!.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`