Emily Burghelea a chemat preotul la ea acasă, după ce vedeta TV și soțul ei au ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

Emily Burghelea a chemat preotul la ea acasă, după ce vedeta TV și soțul ei au ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Instagram - @emilyburghelea

Emily Burghelea trece prin momente dificile, după ce ea, soțul ei și mătușa au ajuns în spital în stare gravă, fiind diagnosticați cu pneumonie. Vedeta TV a chemat, joi după amiază, preotul să-i facă sfeștanie în casa cea nouă.

Emily a ajuns iar la spital

După teribilul accident din Mauritius în care a fost pe punctul de a-și pierde viața, Emily Burghelea a ajuns iar la spital în urmă cu câteva săptămâni, fiind diagnosticată cu pneumonie. Vedeta TV a stat șapte zile în spital în stare gravă, iar după un tratament intensiv a reușit să se pună de picioare.

Totuș, după scurt timp, soțul ei Andrei a fost și el diagnosticat cu aceeași afecțiune. Culmea a fost că și în cazul lui, virusul s-a localizat la același plămân. Ulterior, și mătușa lui Emily a fost diagnosticată cu pneumonie.

„A făcut și Andrei pneumonie după ce m-am vindecat eu. A făcut și mătușa noastră. Și toți trei am făcut la același plămân, în același loc.

A fost foarte ciudat. Până și medicii au zis că este foarte mică probabilitatea să facă trei persoane pneumonie, în același loc. Practic, pe același plămân, în același loc, jos.

Acum Andrei a ieșit din spital, a stat mai puțin decât mine. Eu am stat șapte zile, el și-a făcut tratamentul acasă mai mult. Dar a fost și el grav, rău de tot. M-am speriat, mai ales că el a mai fost bolnav și anul trecut, a mai avut odată probleme cu plămânii”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Click!

Emily s-a mutat în casă nouă și a chemat preotul să facă sfeștanie

Vedeta a reușit să se mute cu familia ei într-un nou apartament, iar joi după amiaza, aceasta a chemat preotul acasă ca să facă o slujbă de sfințire.

„Astăzi (n.r: joi), la ora 17.00, vine preotul la noi să ne facă sfeștanie. Doamne ajută să ne fie bine de acum în noua casă!”, a mai declarat Emily Burghelea, pentru Click!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`