Emily Burghelea a chemat preotul acasă: „A fost foarte ciudat. M-am speriat”

Emily Burghelea a chemat preotul acasă: A fost foarte ciudat. M-am speriat
Foto: Facebook

Emily Burghelea parcă ar fi urmărită de ghinion, după accidentul pe care l-a suferit în timpul vacanței din Mauritius. De curând, a făcut pneumonie și a stat internată în spital. La scurt timp, a făcut și Andrei, soțul ei, dar și mătușa acesteia.

„A făcut și Andrei pneumonie după ce m-am vindecat eu. A făcut și mătușa noastră. Și toți trei am făcut la același plămân, în același loc. A fost foarte ciudat. Până și medicii au zis că este foarte mică probabilitatea să facă trei persoane pneumonie, în același loc. Practic, pe același plămân, în același loc, jos. Acum Andrei a ieșit din spital, a stat mai puțin decât mine. Eu am stat șapte zile, el și-a făcut tratamentul acasă mai mult. Dar a fost și el grav, rău de tot. M-am speriat, mai ales că el a mai fost bolnav și anul trecut, a mai avut odată probleme cu plămânii”, a povestit Emily Burghelea, informează Click.ro.

Cu toate acestea, Emily Burghelea are și motive de fericire. De curând s-a mutat într-un nou apartament alături de familia ei. Vedeta a chemat preotul pentru a face o slujbă de sfințire a locuinței și se simte mai liniștită acum.

Amintim că Emily Burghelea a trecut prin momente grele atunci când locuia în vechiul apartament. Au fost dați afară de acolo pentru că au adus în locuință un cățel adoptat.

Emily Burghelea, aproape desfigurată după accidentul din Mauritius

Emily Burghelea a văzut moartea cu ochii după ce a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla într-un taxi în Mauritius, în vara acestui an.

În acel moment se afla cu nașa ei și urmau să ajungă la aeroport, unde le așteptau familiile pentru a lua avionul și apoi aveau zbor către România.

Din păcate, taxiul în care se aflau a intrat frontal într-un TIR. Chiar vedeta TV a făcut anunțul trist și a publicat mai multe imagini și clipuri video în care apare aproape desfigurată din cauza imapctului.

Totuși, în urma acelui accident, Emily a reușit să prindă avionul și într-un final au ajuns în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:34 - Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO