Emil Rengle a dezvăluit adevărul despre relația lui cu Alexandra Stan: „E o iubire liberă și deschisă”

Emil Rengle a dezvăluit adevărul despre relația lui cu Alexandra Stan: „E o iubire liberă și deschisă”
Sursa foto: Facebook / RENGLE

Viața amoroasă a lui Emil Rengle a fost un destul de tumultuoasă, una dintre ipotezele care s-au legat de relațiile coregrafului a avut legătură cu Alexandra Stan. Recent, Emil a spus adevărul despre relația lui cu artista.

Emil Rengle, despre relația lui cu Alexandra Stan

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Emil Rengle a dezvăluit adevărul despre presupusa relație cu Alexandra Stan. Zvonurile privind acest subiect au fost destul de multe, coregraful alimentându-le, insinuând, în urmă cu ceva timp, că între ei este ceva intim.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală, niciodată nu m-am afișat cu relațiile din viața mea. De fapt, toate aparițiile din presă cu anumiți oameni cu care am fost ”combinat”, să zic așa, au fost speculații. Și, de fapt, niciuna dintre ele nu a fost cea reală. Niciuna din relațiile adevărate pe care le-am trăit n-au ajuns în atenția presei și niciodată nu mi-am dorit să le aduc.

Nu rezonez cu bărbații care se laudă cu cine, pe cine au cucerit și în ce fel. Nu am declarat absolut niciodată că între mine și Alexandra Stan ar fi fost mai mult decât o prietenie”, a declarat Emil Rengle.

Emil Rengle: „Ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi”

Legătura dintre Alexandra Stan și Emil Rengle a fost departe de una amoroasă. Coregraful susține că artista este una dintre cele mai importante persoane din viața lui, întrucât l-a ajutat să se dezvolte destul de mult pe plan profesional. De asemenea, Rengle a spus că o iubește pe artistă ca pe o soră și că îi datorează multe, potrivit cancan.ro.

„Ceea ce pot să spun despre Alexandra Stan este că o iubesc ca pe sora mea. Foarte mult! Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat destul de mult la bagajul meu. Din nou mă gândesc la Emil cel mic din Oradea care, dintr-o dată, în turneu cu Alexandra Stan a văzut o lume întreagă, de la Japonia până la Mexic, și a trăit experiențe extraordinare. Și ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi.

O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. Ca pe o soră. E un respect pe care oamenii nu-l înțeleg și au nevoie de confirmări: e o relație, nu-i o relație? Nici eu și nici ea nu credem în relații. E o iubire liberă și deschisă.”, a mai spus coregraful.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`