Elwira și Mihai Petre trec prin momente grele. „O să îmi lipsești atât de mult, tată”

Elwira și Mihai Petre trec prin momente grele. „O să îmi lipsești atât de mult, tată”
Foto: Instagram/Elwira Petre.

Elwira și Mihai Petre trec printr-o perioadă devastatoare. Tatăl dansatoare s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

Elwira Petre a făcut tragicul anunț pe rețelele sociale

Soția lu Mihai Petre a publicat pe rețele sociale o imagine în care apare alături de tatăl iei, iar în dreptul fotografiei a lăsat un mesaj emoționant. „O să îmi lipsești atât de mult, tată…”, a scris Elwira Petre în limba sa natală, potrivit click.ro. 

Fanii vedetei au transmis mesaje de încurajare și condoleanțe în secțiunea de comentarii a postării. „Lumină și iubire veșnică!”/ „Offf, scump, îmi pare tare rău”/ „Dumnezeu să-l odihnească”/ „Condoleanțe!”/ „Dumnezeu să îl aibă în pază”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Elwira, originară din Polonia, s-a stabilit în România după ce l-a cunoscut pe Mihai Petre. Împreună, au construit o familie minunată și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Deși locuiește departe de părinții săi, Elwira i-a vizitat ori de câte ori a avut ocazia, însoțită de soțul și fiicele lor. Cele două fete ale cuplului sunt foarte atașate de familia din Polonia, iar pierderea bunicului lor reprezintă o lovitură imensă pentru ele.

Elwira Petre l-a cunoscut pe soțul ei în Moldova

Elwira Petre a povestit în urmă cu ceva timp că l-a cunoscut pe soțul său la o probă de dans din Polonia.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a mărturisit Elwira Petre la Chefi la cuțite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)