Elena Gheorghe dezvăluie cum își educă cei doi copii și cât acces au la tehnologie: „Avem reguli clare pe care le-am impus”

Elena Gheorghe dezvăluie cum își educă cei doi copii și cât acces au la tehnologie: „Avem reguli clare pe care le-am impus”
Foto: Instagram/Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe este o cunoscută cântăreață din România, care și-a clădit o carieră muzicală de succes și a câștigat aprecierea publicului. Cu toate că este o prezență constantă pe scena muzicală, artista a ales să păstreze o atitudine discretă față de viața ei personală, fapt ce a determinat fanii să cunoască doar puține detalii despre ea.

Copiii săi au talent muzical impresionant

În 2011, s-a căsătorit cu partenerul său de viață, Cornel Ene, iar de-a lungul căsniciei lor, au apărut pe lume doi copii minunați, Nicholas și Amelie.

Deși rareori dezvăluie detalii din viața sa personală în interviuri, vedeta a surprins pe mulți prin mărturisirea recentă cu privire la modul în care își crește cei doi copii, Nicholas și Amelie. Aceștia au moștenit talentul său muzical, iar semnele sugerează că vor calca pe urmele celebrei lor părinte în acest domeniu.

„Ambii au ureche muzicală și voce. Noi ne-am propus dinainte să-i avem că ai noștri copii vor face ceea ce le place în viață. Atât eu, cât și Cornel am fost susținuți de părinți în direcția în care ne-am dorit. Am avut colegi, prieteni care au făcut ce au vrut părinții lor și n-au fost fericiți până nu și-au găsit propriul drum. Noi le oferim variante și ei vor alege.

Momentan, Nicholas vrea să facă muzică, Amelie, balet și desen. Amelie e argintul viu, e nebunia noastră frumoasă care zburdă de dimineața până seara. (zâmbește) E mereu pusă pe glume, are idei trăsnite, știe să se impună și e foarte hotărâtă. Adoră tot ce înseamnă plușuri, are o colecție care cred că ne va da afară din casă în curând și îi plac în continuare dulciurile, dar mănâncă cu poftă fructe și legume, în special morcovi”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Artista impune reguli stricte privind utilizarea ecranelor pentru copiii săi

Artista mărturisește că, în contextul în care generația actuală își petrece mult timp în fața ecranului, ea și-a organizat cu grijă programul celor doi copii ai săi. Astfel, le permite să folosească telefonul sau să se joace pe playstation doar în weekend-uri, iar în timpul vacanțelor, le acordă doar o oră și jumătate pe zi pentru aceste activități digitale.

„E foarte greu să menții un echilibru, dar nu imposibil. De cele mai multe ori ne iese, pentru că avem reguli clare pe care le-am impus pe parcurs, când am văzut ce se poate întâmpla. Vorbim mult cu ei și le explicăm. Câteodată, înțeleg din prima, alteori trebuie să le repetăm de mai multe ori.

În timpul școlii, au voie la ecrane doar în weekend, trei ore, iar în vacanță, au o oră și jumătate la dispoziție pe zi să se joace pe telefon sau pe PlayStation. În rest, pot face orice altă activitate care nu implică niciun fel de ecran. Când sunt bolnăviori, e haos, sunt niște escroci sentimentali”, a mai povestit Elena Gheorghe, pentru sursa menționată mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`