Elena Gheorghe a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa / Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat”

Elena Gheorghe a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa / Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat”
Foto: Instagram/Elena Gheorghe

În ciuda faptului că este mereu cu zâmbetul pe buze, Elena Gheorghe nu este ocolită de necazuri. La începutul anului acesta, artista s-a confruntat, din păcate, cu unele probleme de sănătate la nivelul coloanei cervicale.

Durerile resimțite au fost atât de mari, încât, timp de două săptămâni, cântăreața nici măcar nu se putea da jos din pat. A reușit însă să se vindece cu fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe

Într-un interviu acordat recent pentru viva.ro, Elena Gheorghe a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, și cum a reușit să treacă peste ele.

„Da, așa este. Oboseala și stresul acumulate în urma activității intense pe care am avut-o în 2022 și-au spus cuvântul… Am avut o perioadă de două săptămâni când nu m-am putut da jos din pat din cauza unor probleme cu coloana cervicală. A fost greu și dureros, dar cu fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol am reușit să-mi revin. Acum sunt bine”, a declarat Elena Gheorghe.

„Oamenii nu-mi știu greutățile”

Întrebată dacă a avut vreun moment care a marcat-o, Elena Gheorghe a fost extrem de sinceră.

„Da, ca orice om am avut momente atât plăcute, cât și neplăcute care mi-au marcat viața. Cu timpul, am înțeles că atât cele bune, cât și cele grele m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi și fiecare experiență, chiar și dureroasă, a fost o lecție din care am avut de învățat. Oamenii nu-mi știu greutățile, nu știu, de fapt, mai nimic despre mine din perspectiva asta, pentru că nu am expus partea asta a vieții mele decât prin cântece uneori.

Sunt o fire pozitivă, îmi place să văd partea plină a paharului și să-mi canalizez energia, gândurile pe ce am, pe tot ce înseamnă iubire și sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru care mi-a fost dat să-l trăiesc. Cel mai important sfat a fost să să-mi las loc de „bună ziua! peste tot pe unde merg și să fiu perseverentă atunci când îmi doresc cu adevărat ceva, pentru că doar așa poți reuși”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`