După o viață de muncă, are o pensie mizeră. Marea actriță din România a spus ce s-a întâmplat cu pensia sa după recalculare: “Vânez reducerile, la mâncare, prin magazine”

După o viață de muncă, are o pensie mizeră. Marea actriță din România a spus ce s-a întâmplat cu pensia sa după recalculare: “Vânez reducerile, la mâncare, prin magazine”
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Camelia Mitoșeru este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Are o carieră vastă în actorie, 40 de ani a petrecut pe scena teatrului.

Cu toate acestea, are o pensie nu prea mare. Mare actriță în vârstă de 73 de ani a mărturisit că nu a primit niciun leu în plus la recalculare, însă nici decizia nu i-a ajuns acasă. A primit doar cuponul de pensie în care e scrisă suma pe care o primea și înainte.

„Poate că îmi vor mai da, nu știu”

Camelia Mitoșeru a mărturisit că a învățat să se descurce cu puțin, așa că ori de câte ori merge la cumpărături se uită numai după reduceri. A învățat cum să facă economie, să se poată descurca doar cu ce are.

„Mie nici nu mi-au dat bani în plus, dar nici nu mi-au luat. Încă nu am primit o decizie de recalculare, talonul este același și luna asta. Poate că îmi vor mai da, nu știu. Dar, până atunci, vânez reducerile, la mâncare, prin magazine. De exemplu, recent mi-am cumpărat o înghețată, de 24 de lei, prețul inițial, dar m-au taxat la casă numai cu 18 lei.

E și marcă bună, cu ciocolată. Iar pâinea o cumpăr chiar ieftină, am descoperit pâinea normală de 1,5 lei bucata, o feliază acolo. E așa gustoasă. În fiecare zi cumpăr o pâine. Eu mănânc vreo două felii, iar restul dau la vrăbii, porumbei, prin curte. În zece minute au ras tot”, a spus Camelia Mitoșeru, potrivit Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:51 - Guran (PNL), despre legea care-l ajută pe Iohannis să candideze la Senat: „Dacă unei singure persoane i se încalcă un drept, trebuie dată o lege și pentru o singură persoană” (VIDEO)
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”