După 9 ani de relație, Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia. Ce mesaj a scris mireasa

După 9 ani de relație, Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia. Ce mesaj a scris mireasa
Vedeta a postat o serie de poze de la cununia civilă, care a avut loc într-un peisaj mirific iar sub poze a scris: „Asta e dragoste! Si am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”, sursă foto: Instagram

Au plecat în vacanță în Italia și s-au și căsătorit. După nouă ani de relație, Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate s-au cununat civil.

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit departe de România. Fiica lor, Zora, a fost domnișoară de onoare

La un moment dat, Jojo afirma că nu are nevoie de acte și că sunt căsătoriți în suflet. Acum, cei doi s-au răzgândit și au decis să facă cununia civilă, departe de România. Aceștia au plecat într-o vacanță alături de copiii lor, Zora și Achim, în Puglia (Italia), loc de unde au dat, de altfel, marea veste.

Vedeta a postat o serie de poze de la cununia civilă, care a avut loc într-un peisaj mirific iar sub poze a scris: „Asta e dragoste! Si am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”.

Jojo a îmbrăcat două rochii de mireasă, una din dantelă, mulată pe corp, cu spatele dezgolit și alta de prințesă. Zora a purtat tot o rochie albă, din voal. Ginerele a fost îmbrăcat de Adina Buzatu, într-un costum alb.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`