Dorian Popa s-a lăudat pe Internet cu notele de la Bacalaureat: „Citiți și plângeți!” / Cât de bine a învățat artistul

Dorian Popa s-a lăudat pe Internet cu notele de la Bacalaureat: „Citiți și plângeți!” / Cât de bine a învățat artistul
Foto: Dorian Popa / Facebook

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți, artiști, antreprenori și influenceri din România, s-a lăudat cu notele pe care le-a luat la Bacalaureat la aproape două săptămâni după ce a fost prins drogat la volan.

Artistul a fost prins drogat la volan vineri, 27 octombrie, de către un echipaj de la Brigada Rutieră, în localitatea Domnești. Deși a recunoscut cele întâmplate, mulți susținători de-ai săi nu au trecut peste ce a făcut. De asemenea, internauții l-au acuzat că nu a luat examenul de bacalaureat.

Cât de bine a învățat Dorian Popa în liceu

Dorian Popa a fost elev la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța, finalizând etapa vieții în 2007. Nu de mult, artistul a prezentat diploma de Bacalaureat și notele pe care le-a luat. Astfel, artistul a avut următoarele note:

  • Limba și Literatura Română – Oral: 10;
  • Limba și Literatura Română – Scris: 9,60;
  • Limba engleză – Oral: 10;
  • Matematică: 9,40;
  • Biologie: 10;
  • Educație Fizică: 10.

El nu a putut trece peste faptul că a obținut un certificat de engleză avansată, gradul B, nivelul C1 la University of Cambridge Esol Examinations, în 2006.

„Cițiți și plângeți (trad. emg.)… (…) Dumnezeu îmi scoate în față dosarul meu cu studii, moment în care nu pot decât să le mulțumesc, în primul rând, lui mamișor și, în al doilea rând, lui Doamne-Doamne pentru că au avut grijă să am un fundament, bă băiatule. Încă o vată, vă reamintesc: tot ce faceți în prima parte a vieții, faceți pentru voi. Ce faceți în toată viața, faceți pentru voi, dar, în principal, nu uitați, fraților, să vă ocupați de mințișoarele voastre”, a spus Dorian Popa pe rețelele de socializare, scrie cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`