Dorian Popa, printre persoanele păcălite de milionarul Călin Donca: „Sunt șocat, sunt consternat”

Dorian Popa, printre persoanele păcălite de milionarul Călin Donca: „Sunt șocat, sunt consternat”
Foto: Dorian Popa / Facebook

Dorian Popa este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De-a lungul timpului, fostul membru Lala Band s-a făcut remarcat prin intermediul pieselor publicate pe YouTube. După destrămarea trupei-fenomen, alături de care Dorian Popa a jucat în „Pariu cu Viața” și „O Nouă Viață”, artistul s-a lansat solo pe piața muzicală, iar acum se bucură de un real succes.

Imperiul construit de Călin Donca pare că se prăbușește din ce în ce mai tare, după ce milionarul a fost arestat. Persoanele care au investit în afacerile sale, printre care și Dorian Popa, acuză că niciunul dintre partenerii lui Donca nu mai răspund la telefon.

Donca a făcut avere din vânzarea panourilor fotovoltaice, din imobiliare şi criptomonede.

Dorian Popa, victime escrocheriilor lui Călin Donca

Călin Donca a reușit să se facă cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, devenind ulterior influencer în mediul on-line, unde dădea sfaturi despre cum să ajungă la fel de bogați ca el.

„Ca sa-ti grabesti starea financiară trebuie să te educi financiar, sa investesti in educatia ta financiara Dar, mai ales, scotea în evidenţă greutăţile prin care a trecut până să ajungă milionar în euro”, declara Călin Donca.

Dorian Popa, una dintre victimele escrocheriilor milionarului Donca a declarat că nu știe ce se întâmplă cu banii pe care i-a investit și că este posibil să fie părtaș unei escrocherii.

„Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!”, a declarat Dorian Popa, relatează Observator.

După ce Călin Donca a fost arestat, procurorii DIICOT au confiscat trei dintre autoturismele de lux deținute de milionar. În cadrul aceluiași dosar este cercetată și Orianda, soția milionarului, scăpată de arest.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`