La 62 de ani, Dolph Lundgren se pregătește de nuntă. Noua iubită este cu 38 de ani mai tânără (GALERIE FOTO)

Dolph Lundgren este la cea de-a doua tinerețe. Actorul de la Hollywood pregătește nunta, iar noua parteneră de viață este mai tânără cu 38 de ani.

Dolph Lundgren s-a logodit cu Emma Krokdal, o tânără în vârstă de 24 de ani.

„Ceva foarte special s-a petrecut aici, în Suedia”, a notat Actorul pe pagina sa de Instagram.

Bunul său prieten Sylvester Stallone se numără printre cei care au reacționat la marea veste a actorului suedez.

„Felicitări, bunul meu prieten! Ești cel mai tare!”, a comentat starul de la Hollywood.

Emma Krokdal, iubita lui Dolph Lundgren, a primit inelul de logodnă după doar câteva luni de relație. Tânăra este personal trainer, iar silueta perfectă o recomandă.

Dolph Lundgren: „Nu vârsta contează”

Prima apariție publică a celor doi îndrăgostiți a fost în luna ianuarie 2020, pe covorul roșu, la Cana Dorada Film & Music Festival, în Republica Dominicană.

Dolph Lundgren a intrat în rândul actorilor de la Hollywood care și-a luat o parteneră de viață mult mai tânără. Întrebat la finalul anului trecut ce părere are despre colegii de breaslă care se cuplează cu femei tinere, suedezul a răspuns: „Nu este vorba despre vârstă, ci despre personalitate, despre faptul că doi oameni se înțeleg”.

Dolph Lundgren a fost căsătorit timp de 17 ani cu designerul Anette Qviberg, mariaj în urma căruia au rezultat doi copii: Ida (23 de ani) și Greta (18 ani). Lundgren și Qviberg au divorțat în 2011.

Dolph Lundgren, actor și regizor

De-a lungul timpului, actorul a mai avut idile cu Janice Dickinson, Samantha Philips, Paula Barbieri, Grace Jones.

Dolph Lundgren a debutat în cinematografie în anul 1985. „A View to a Kill” și „Rocky IV” au fost primele lungmetraje ale actorului suedez. În total, Lundgren are peste 90 de apariții în filme și seriale, în calitate de actor și regizor dintre care, 6 proiecte sunt în lucru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`