Doinița Oancea, despre persoana care a ajutat-o cel mai mult în cariera sa: „Îi datorez schimbarea vieții mele”

Doinița Oancea, despre persoana care a ajutat-o cel mai mult în cariera sa: „Îi datorez schimbarea vieții mele”
Sursa Foto: Facebook/ Doinita Mihaela Oancea

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate și mai iubite actrițe din țara noastră. Aceasta a reușit să câștige admirația multor persoane datorită talentului și rolurilor pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

Cine a ajutat-o în carieră pe Doinița Oancea

Doinița Oancea este prezentă de ani buni pe micile ecrane. Actrița este cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat magistral, iar mare parte din personajele sale au rămas în memoria colectivă.

În vârstă de 40 de ani, vedeta a vorbit de curând despre persoana care a avut încredere în ea și i-a oferit primul rol într-un film. Potrivit acesteia, îi datorează foarte mult în carieră producătoarei Ruxandra Ion.

„Ce rol a jucat dumneaei și încă joacă… este femeia care a avut  încredere într-o copilă la momentul respectiv, o copilă practic venită de nicăieri! Eram civil, adică nu făcusem facultatea, a avut încredere, a simțit dumneaei că merit o șansă, șansa pe care mi-a dat-o și i-am dovedit, cred, de-a lungul timpului, că nu are de ce să regrete.

Alături de ea am crescut și eu profesional. E o parte foarte importantă din viața mea!(…) Da, îi datorez schimbarea vieții mele, pentru că sunt sigură că întâlnirea cu lumea asta a actoriei a avut o schimbare de 180 de grade în viața mea. A adus o astfel de schimbare, eu eram pe cu totul alt traseu!”, a declarat Doinița Oancea pentru click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`