Tătăl lui Dinu Maxer, internat în spital din cauza cancerului. Maladia a recidivat și îi pune viața în pericol (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram/Dinu Maxer

Dinu Maxer trece prin cea mai grea perioadă din viața lui. Tatăl său a fost internat în spital, luni, din cauza unui cancer care a recidivat de mai multe ori de-a lungul vieți, iar acuma început să îi afecteze și alte organe, caredau semene de slăbiciune.

Tatăl lui Dinu Maxer, nevoit să se trateze acasă în perioada pandemiei

În perioada pandemiei, bătrânul a fost îngrijit acasă de fiul și nora lui, frumoasa Deea Maxer, deoarece spitalele nu îl puteau interna din cauza coronaviruslui.

Cancerul tatălui meu a recidivat și a fost vindecat de-a lungul anilor de mai multe ori. Acum însă, are alte diagnostice și îl tratam acasă pentru că spitalele nu îl primeau. De ieri e internat”, a spus Dinu Maxer pentru Spynews.ro.

Problemele medicale nu mai dau pace familiei Maxer

Încă de la începutul anului 2020, membrii familiei vedetei s-au confruntat cu diverse probleme de sănătate.

În ianuarie, Andreas a făcut varicelă, pe care i-a transmis-o și surioarei sale de doar câteva luni.

Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați. Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice ?”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Fiul lui Dinu Maxer, suspect de coronavirus

În mai, Dinu a stat internat în spital alături de fiul lui în vârstă de 8 ani.

Andreas a avut febră mai multe zile la rând, iar părinții s-au temut că a contractat noul coronvirus. Din fericire, rezulatele au fost negative, însă medicii au constat că băiețelul are o problemeă ortopedică.

„Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19. Izolare, carantină, emoție, îngrijorare și multe întrebări. După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal.” a răsuflatt ușurat Dinu.

Potrivit medicilor, copilula suferitun traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate, de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleolă medială a aceluiași picior), a scris evz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`