Dieta minune a soției lui Alin Oprea! Medana a dezvăluit cum a reușit să slăbească 7 kilograme în doar două săptămâni: „Am văzut o îmbunătățire fantastică la ten”

Dieta minune a soției lui Alin Oprea! Medana a dezvăluit cum a reușit să slăbească 7 kilograme în doar două săptămâni: Am văzut o îmbunătățire fantastică la ten
Foto: Facebook

Medana, soția lui Alin Oprea, a reușit să slăbească 7 kilograme în doar două săptămâni. Medana Oprea a dezvăluit ce tip de dietă a ținut pentru a da kilogramele jos într-un timp atât de scurt.

„Am văzut o îmbunătățire fantastică la ten”

 „Trei săptămâni nu m-am atins deloc de zahăr, de carbohidrați, de fructe, de nimic cu făină.

Doar apă, proteină pură și uneori legume. Am văzut o îmbunătățire fantastică la ten. 

Riduri încă nu am, dar sigur urmează și la mine, pentru că deja am > vârsta cam mult”, a spus Medana, pentru Click!,

Soția lui Alin Oprea a dezvăluit ce a mâncat practic pe parcursul celor 10 zile de dietă.

 „Atunci când Sonia Trifan mi-a propus să particip la Bukarest Fashion Week, să fiu mireasa colecției ei, am fost luată prin surprindere. În doar 3 săptămâni, urma să aibă loc festivalul de modă, iar eu mi-am dorit să dau jos niște kilograme. 

Am urmat o dietă în care timp de 10 zile am consumat doar proteină pură, mâncând doar somon, ouă fierte, iaurt cu 0 % grăsime și foarte multă apă, plus câte 45 de minute pe banda de alergat”.

„În cazul meu, este foarte dificil să am o dietă strictă”

 „După aceste 10 zile, am alternat o zi de proteină cu o zi de proteină cu legume. În doar 2 săptămâni, am dat jos 7 kilograme, iar acum am intrat într-un regim normal, plus antrenamentele în sala de sport. 

În cazul meu, este foarte dificil să am o dietă strictă, pentru că suntem mereu la evenimente, unde vedem preparate culinare de la care este foarte greu să te abții. 

Când văd prăjiturile, la revedere dietă! Sunt gurmandă și mai sunt și o gospodină pricepută. Dar, încerc pe cât se poate, să păstrez un echilibru și să îmi mențin greutatea dorită.

Ideal ar fi ca, în momentul în care vedem că avem 2 kilograme în plus, să nu dăm voie să se acumuleze mai multe și să le dăm jos în săptămâna în care observăm că le-am acumulat”, a mai spus Medana.

Soția lui Alin Oprea va ține din nou aceeași dietă, înainte de a pleca în vacanță, pentru a afișa o siluetă de vis la plajă.

 „Când mergem în concedii, de exemplu, intru din nou la dietă și dau jos 3-4 kilograme să îmi pot permite să nu am restricții.

În luna septembrie, plecăm în Tenerife, iar în această perioadă voi urma un program cât se poate de echilibrat”, a mai precizat Medana.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)