Diandra Moga și-a șocat fanii. Cum arată ispita de la Insula Iubirii după ultima intervenție estetică (FOTO)

Diandra Moga și-a șocat fanii. Cum arată ispita de la Insula Iubirii după ultima intervenție estetică (FOTO)
Sursa foto: Captura video TikTok

Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii, și-a șocat fanii de pe Instagram.

Bruneta a fost filmată în timpul unei proceduri pentru ten, apoi imaginile au fost publicate în mediul online. Interanuții au rămas șocați de cum arată tenul Diandrei. Fața ei părea distrusă, era foarte roșie, informează Cancan.

Sursa foto: Instagram

Ce a spus Diandra, ispita de la Insula Iubirii, despre efectele procedurii pe care a făcut-o

Însă, e bine de știut că ispita de la Insula Iubirii nu a pățit nimic grav. A fost vorba doar de un efect imediat al procedurii pe care a urmat-o.

Diandra a fost întrebată în cât timp fața ei va reveni la normal, după acea procedură.

„La mine e a doua zi și sunt puțintel roșie (încă), dar pe mâine cred că sunt ca nouă. Probabil depinde și de ten. 2-3 zile, aș spune.”, a spus Diandra Moga pe Instagram.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:12 - Adrian Veștea: Nicolae Ciucă va câștiga Președinția. Este normal, pentru a avea în continuare un parcurs democratic și echilibrat, să avem o persoană care pune interesele țării înaintea altor interese (VIDEO)
12:00 - Niciun avion nu aterizează sau decolează pe aeroportul Charleroi din Belgia, din cauza unei greve a angajaților care reclamă volumul de muncă prea mare
11:53 - Adrian Veștea: 98,4% dintre unitățile administrative din România beneficiază de Programul Anghel Saligny. Se adresează tuturor comunităților, indiferent de culoarea lor politică (VIDEO)
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams (FOTO în interiorul textului)
11:24 - Radu Oprea, despre tensiunile cu PNL pe tema pensiilor militare: De ce n-a făcut nimic Nicolae Ciucă atâta timp cât a fost premier? (VIDEO)
11:05 - Nicușor Dan l-a invitat pe Marcel Ciolacu „la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”: „Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic”
10:52 - Jon Bon Jovi a salvat o femeie care dădea se arunce de pe un pod din Nashville
10:33 - Protest al nevăzătorilor împotriva legii pensiilor, pe 19 septembrie. Florentin Rădulescu: Lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ne dorim. Vom veni la București în număr mare (VIDEO)
10:32 - Consumismul și criza climatică amenință un viitor echitabil pentru umanitate, spune un raport
10:11 - Amnistia fiscală pentru persoane fizice. Ce datorii se șterg și în ce condiții