Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului

Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
Foto: Instagram

După mai bine de 8 ani de relație, Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit. La scurt timp după separare, Mario Fresh a lansat o melodie, în versurile și videoclipul căreia apar numeroase semne care fac trimitere la fosta sa iubită.

De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, însă de data aceasta, separarea pare a fi definitivă. Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi despărțit în urmă cu aproximativ o lună, fără ca motivul să fi fost vreo ceartă, spun apropiații influenceriței, potrivit Cancan.

Pe lângă declarațiile apropiaților, o altă dovadă care indică separarea celor doi este faptul că Mario a șters toate pozele cu fosta sa iubită de pe rețelele de socializare. Nu același lucru a făcut Alexia, care a decis să păstreze pozele cu artistul.

Versurile piesei lui Mario Fresh, declarații despre despărțirea de fosta iubită

Faptul că versurile noii melodii a lui Mario Fresh, „Nu plânge”, fac o aluzie la ochii verzi, precum și fapul că în videoclip apare un tablou, cu doi ochi verzi, asemănători cu ai Alexiei Eram, fac să pară că melodia este dedicată fostei iubite.

„Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională foarte mare. E o piesă reală, e o piesă scrisă din suflet”, a declarat însuși artistul, într-o emisiune de radio.

O parte din versurile melodiei sunt:

”Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,

Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi

Și-ți spuneam că faci cât un univers,

Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?

Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine”

Toate aceste semne lăsate de către artist, odată cu lansarea noii sale melodii, fac să pară că Alexia a fost cea care a trecut mai greu peste despărțirea lor, încercând, în repetate rânduri, să îndrepte lucrurile care nu funcționau în relație.

În prezent, Alexia a ales să plece câteva săptămâni din România, în press trip-uri și la bunicii săi, în timp ce Mario a rămas în Capitală, unde și-a concentrat atenția asupra concertelor și timpului în studio.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Ce salariu are un român care lucrează într-un depozit în Germania. Ofertele de muncă din străinătate, tot mai multe, doritori prea puțini
22:38 - Marian Daragiu, despre propunerile partidelor de la putere pentru diaspora: Măsurile acestea trebuie, în primul rând, repercutate asupra familiilor rămase acasă (VIDEO)
22:30 - Pescobar vrea să își deschidă restaurant în Dubai. Cine îl ajută să își îndeplinească dorința
22:12 - „E un mediu plăcut, în care vii cu drag”. În ce afacere a investit Ionuț 10.000 de euro
22:01 - Câți bani a plătit o turistă la o cafenea din Paris. Reacția internauților
21:51 - Marcel Ciolacu, de părere că informațiile privind miniterenul de golf de la vila de protocol din Neptun a Președintelui trebuie descretizate: „Vorbim de bani publici și este normal să știm cum s-au cheltuit” (VIDEO)
21:43 - Marcel Ciolacu a dezvăluit care este filmul său preferat, pe care îl recomandă și românilor: „Sunt de modă veche”
21:34 - 11 decese din cauza virusului Marburg în Rwanda. OMS avertizează că există risc de răspândire internațională / În Germania, două persoane aflate în izolare au fost testate negativ
21:31 - Ciocolata Dubai, produsă în România. Desertul care a devenit viral pe rețelele de socializare
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)