Descoperire neașteptată făcută de Jador în miez de noapte / Ce a găsit artistul într-un șanț: „De azi va fi bebelușul meu” (VIDEO)

Descoperire neașteptată făcută de Jador în miez de noapte / Ce a găsit artistul într-un șanț: „De azi va fi bebelușul meu” (VIDEO)
Foto: Captura TikTok

Cântărețul de manele, Jador, a surprins pe toată lumea prin recentul său clip. Pe marginea unui drum, a găsit o pungă într-un șanț. Ce a descoperit înăuntru? O pisică. Fără ezitare, Jador a luat pisica acasă și acum aceasta face parte din familia sa sub numele de „Miți”. Gestul inedit al cântărețului a fost lăudat de fani, evidențiind o latură sensibilă a sa.

Gestul făcut de Jador în plină noapte

Uitați ce am găsit într-un șanț. Am găsit-o într-o pungă legată la gură, cineva a vrut să o omoare. I-am pus numele Miți și de azi va fi bebelușul meu. Din boschetar va ajunge vedetă, e plin de purici momentan, dar de mâine sperăm să nu mai aibă”.

@jadorL-am gasit in șant inte o punga legata la gura l-am auzit si am decis ca Dumnezeu vrea ca eu sa am grija de el! Asa ca de azi nu mai este boschetar este copilasu familei noastre! VA INCURAJEZ SA ADOPTATI ANIMALE DE PE STRADA! CELE SCUMPE SUNT PENTRU FITOSI!

♬ sunet original – Jador mami👑❤️

La scurt timp de la publicare, clipul a declanșat o furtună de reacții în mediul online. Observațiile și aprecierile nu au întârziat să apară, internauții fiind fermecați de gestul făcut de artist. În secțiunea de comentarii, aceștia și-au exprimat deschis admirația pentru ceea ce au văzut, lăudând sinceritatea și impactul emoțional pe care l-a avut clipul asupra lor, potrivit Playtech.

Fanii l-au felicitat pe artist

Dumnezeu să te binecuvânteze, Jador”, a comentat cineva, Ai o inimă mare, bravo!”, a mai scris altă persoană, Felicitări pentru gest, ești un om minunat!”, Ce drăgălaș e! Și bravo ție pentru această faptă, prin acest gest, dai o lecție! Bravo ție!”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.

Videoclipul în cauză a adunat în total peste 100 de mii de aprecieri, însoțite de peste 1000 de comentarii. Se pare că legătura dintre Jador și noul său prieten necuvântător este una indestructibilă. În timpul unei escapade la malul mării, artistul nu s-a despărțit de noul său companion animal. Și de această dată, Jador a ales să împărtășească acest moment special și cu devotații săi fani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”
18:20 - O navă s-a ciocnit cu alte două vapoare în Portul Constanţa. Imagini cu momentul impactului (VIDEO)
18:15 - Elev din Reșița, arestat după ce și-a bătut un coleg. Nu e prima dată când are probleme cu legea
18:15 - Se reduce perioada în care șoferii vor putea circula pe Transalpina. Între ce ore vor avea voie șoferii să circule pe drum
18:05 - O explozie a distrus un bloc din Adjud. O persoană a fost salvată de sub dărâmături de pompieri
17:51 - Guran (PNL), despre legea care-l ajută pe Iohannis să candideze la Senat: „Dacă unei singure persoane i se încalcă un drept, trebuie dată o lege și pentru o singură persoană” (VIDEO)
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă