Denisa Nechifor a vorbit despre al doilea copil. Vedeta vrea să se căsătorească: Foarte curând

Denisa Nechifor a vorbit despre al doilea copil. Vedeta vrea să se căsătorească: Foarte curând
Sursa Foto: Facebook

Denisa Nechifor, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea,a anunțat că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. FotomodelulDenisa Nechifora povestit că vrea să se căsătorească în viitorul apropiat.

Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea se apropie cu pași repezi de vârsta de 40 de ani. Astfel, Denisa Nechifor a decis că este timpul să facă pasul cel mare, fiind mai hotărâtă ca niciodată. De asemenea, vedeta se gândește la al doilea copil, chiar dacă are deja o fetiță a cărui tată este renumitul fotbalist Adrian Cristea. Copilase numește Rania și are 11 ani. Raniamoşteneşte frumuseţea părinţilor ei.

Denisa Nechifor vrea să devină din nou mamă

Denisa Nechifor a fostabsent dinviața publică în ultima perioadă. Astăzi, vedeta a revenit surprinzător în lumea mondenă, făcând un anunț care i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât și pe cunoscuții ei.

Fosta soție a lui Adrian Cristea a mărturisitcă vrea să aibă un al doilea copil, gândindu-se serios să devină din nou mamă. Denisa Nechifor și Adrian Cristea au împreună o fetiță, iar Denisei îi place foarte mult rolul de părinte, relatează Spynews.ro.

După cum a declarat și în trecut, Denisa Nechifor își dorește să aibă un al doilea copil. Având în vedere că are acasă o fetiță, de dată aceasta,fosta parteneră a luiAdrian Cristeavrea să devină mamă de băiat.

„Îmi doresc în continuare (n.r. un băiețel). Aștept doar să întâlnesc persoana potrivită”,a spus Denisa Nechifor în cadrul emisiunii„Star Matinal”.

Chiar dacă nu are o relație stabilă în prezent, vedeta a dezvăluit că este sigură de faptul că foarte curând își va face o relație și își va face planuri de căsătorie. Fosta soție a ”prințului” Adrian Cristea a povestit în cadrul emisiunii de la Antena Starscă în timpul perioadei de izolare a cochetat cu un bărbat, însă distanța impusă de restricții în contextul crizei sanitare de Covid-19 a îngreunat lucrurile.

Denisa Nechifor a vorbit cu un bărbat în perioada de carantină

„Cred că va veni un moment foarte curând în care voi avea o relație la modul că mă voi căsători. (…) Acum a fost perioada asta când am stat toți în casă, vorbeam cu cineva, din păcate nu este de aici. Dar nu poți să întreții o relație la mii de km distanță, virtual sau prin telefon. Nu este genul meu”, a mai spus Denisa Nechifor.

Denisa considerăcă nu are prea multe variante de iubiți în țară și susține că îi este foarte greu să găsească pe cineva care să-i fie în totalitate pe plac.

„Îmi doresc ceva real, normal, am 40 de ani în curând. Aici este foarte greu să găsesc ce caut eu”,a subliniat aceasta.

Denisa Nechifor a rămas în relații foarte bune cu Adrian Cristea. Fotbalistul se ocupă în continuare de creșterea fiicei lui.

„Adi este parte din viața mea și familia lui este parte din viața mea. Și familia mea este parte din viața lui. O creștem pe Rania împreună, dar nu, este vorba despre altceva.”, a explicat vedeta

Fosta parteneră de viață a lui Cristea are de gândcaîn viitorul apropiat să se mute în Londra.

”Am de gând să plec. Rania vrea în Los Angeles și eu mi-aș dori la Londra”,a afirmat Denisa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`