Denis Drăguș s-a căsătorit cu aleasa inimii. Cum fost nunta dintre atacantul echipei naționale și Vanessa și cine le-a fost naș

Denis Drăguș s-a căsătorit cu aleasa inimii. Cum fost nunta dintre atacantul echipei naționale și Vanessa și cine le-a fost naș
Sursă foto: Instagram

Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, mama celor două fetițe ale sale, într-un eveniment de mare fast, organizat miercuri 10 iulie. Numeroase imagini au apărut pe rețelele sociale, iar artiști de renume, precum Theo Rose, Feli și Adi de la Vâlcea au întreținut atmosfera.

Nașul mirilor este Marius Șumudică

Denis Drăguș și Vanessa au avut parte de un eveniment impresionant, unde au celebrat căsătoria și botezul mezinei. Sala unde a avut loc petrecerea a fost decorată cu mult bun gust, flori albe fiind prezente peste tot, inclusiv pe tortul care avea trei etaje și era decorat cu alb, cu o pancartă cu „Miss și Mister” și artificii, potrivit libertatea.ro.

Marius Șumudică și soția lui au fost nașii cuplului. Acesta este cel care l-a transferat pe atacant la Gaziantep, după ani de nereușite la Standard Liege. La nuntă au participat nume mari din fotbalul românesc, inclusiv colegii lui Drăguș de la echipa națională. Atmosfera a fost întreținută de artiști precum Theo Rose, Feli și Adi de la Vâlcea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Denis Alibec (@alibecdenis)

Nunta a fost organizată în două săptămâni

Organizarea evenimentului a durat doar două săptămâni, fiind posibilă datorită eliminării naționalei de la EURO. Chiar și așa, rezultatul a fost spectaculos.

„E greu să descriu în cuvinte pentru că probabil o să încep să plâng. Denis, pentru mine, e întreaga lume, întreg Universul, n-am cuvinte să descriu. El e cel mai bun om, cel mai minunat suflet, cel mai minunat tată, cel mai minunat soț”, a spus Vanessa Drăguș despre fotbalist.

Denis Drăguș, emoționat când și-a văzut soția în rochie de mireasă

Atacantul echipei naționale a afirmat că a fost emoționat în momentul în care și-a văzut soția în rochie de mireasă. „Nu știu, e un sentiment unic, greu de descris. Mă bucur că am trecut peste emoții și a fost totul ok. Mă bucur că sunt alături de mine, le mulțumesc, e emoționant să-i am și pe ei alături, mai ales că a fost foarte din scurt”.

Invitații au fost serviți cu un meniu complex,de la file de sturion până la sarmale, dar și înghețată, limonadă sau prosecco.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`