Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori

Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
Sursă foto: Hepta/Photo by Julien Reynaud/APS-Medias/ABACAPRESS.COM

Demi Moore a devenit cea mai bine plătită actriță din lume când a câștigat o plată pe zi de 12,5 milioane de dolari pentru „Striptease” din 1996 și atunci au și început și atacurile asupra ei.

Demi Moore spune că și atunci, exact ca acum, i se părea normal să câștige cât câștiga Bruce Willis

În timpul unei discuții la podcastul „The Interview” al The New York Times”, actrița și-a amintit că oamenii încercau să o doboare de îndată ce a început să câștige un salariu care rivaliza cu cel al actorilor bărbați.

„Ei bine, cu „Striptease”, parcă aș fi trădat femeile, iar cu „G.I. Jane, era ca și cum aș fi trădat bărbații”, a spus Moore. „Dar cred că partea interesantă este că atunci când am devenit cea mai bine plătită actriță – în acel moment, au încercat cu toții să mă doboare? Nu iau asta personal.

Cred că oricine ar fi fost în situația de a fi prima care a obținut acest tip de egalitate al salariului ar fi fost probabil atacată. Dar pentru că am făcut un film care se ocupa de lumea stripteas-ului și a corpului, am fost extrem de rușinată.”

Moore a fost căsătorită cu colegul său Bruce Willis atunci când a jucat în filmul „Striptease” și, deși nu și-a comparat niciodată cariera cu a lui, era conștientă de salariile pe care le câștiga pentru filmele sale și i s-a părut cinstit să câștige cât a câștigat cu „Striptease”, potrivit Variety.

„Nu era vorba să mă compar cu el. Da, vedeam cu cât era el plătit”, a spus Moore. „A fost într-adevăr mai mult despre: „De ce n-ar trebui să iau aceeași sumă de bani?

Dacă fac aceeași cantitate de muncă, de ce n-aș fi plătită la fel pentru ea?’ Sau când am fost pe coperta pentru Vanity Fair însărcinată. Nu am înțeles de ce era atât de mare lucru, de ce femeile când erau însărcinate trebuiau ascunse? De ce trebuie să negăm că am făcut sex? Asta e teama, corect, că, dacă îți arăți burtica, asta înseamnă că, Doamne, ai făcut sex.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)