Delia Matache, criticată dur de fanii săi pentru cum și-a ales una dintre ținute: „Iar te îmbraci de la gunoi, zici că ești mamaie”

Delia Matache, criticată dur de fanii săi pentru cum și-a ales una dintre ținute: „Iar te îmbraci de la gunoi, zici că ești mamaie”
Sursa foto: Facebook / Delia

Delia Matache este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute artiste din România. De-a lungul timpului, cântăreața s-a făcut remarcată prin intermediul repertoriului său și a videoclipurilor publicate pe YouTube. Delia a lansat câteva piese care și-au lăsat amprenta asupra tuturor susținătorilor săi, printre care „Sirena Apelor”, „Lololo”, „Despablito”, „1234 (Unde dragoste nu e)” și multe altele.

De-a lungul carierei sale, Delia a reușit să își construiască o comunitate foarte mare, care o susține întotdeauna, având peste 2,6 milioane de urmăritori pe Instagram și 2,7 milioane de fani pe Facebook.

Nu de mult, artista a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare și, neașteptat, a atras critici din cauza modului în care a ales să se îmbrace.

Fanii au criticat-o pe Delia, din cauza modului în care s-a îmbrăcat

Deși este tare apreciată pentru vocea pe care o are și pentru interpretările pe care le-a avut pe mai marile scene ale României, Delia a atras un val de critici, după publicarea unor fotografii pe Internet, care se pare că nu au fost pe gustul fanilor.

„Sunt curios, unde este Delia, fata simplă, care a plecat de jos și care se îmbrăca cu mult bun gust, un exemplu pentru români, atât prin vestimentație, cât și prin cântecele formației N&D. Acum ai ajuns o umbră, din păcate./ Iar te îmbraci… de la…gunoi/

În ultima poză zici că ești mamaie/ Au facut și boschetarii o pomană cu tine/ Tu ai sigur o problema!/ Gusturile nu se discută! Unii cu bani puțini au o imagine de îți fură ochii. Alții au grămezi de bani și tot boschetari par… Moda lui pește prăjit! Zdrențe urâte și scumpe!”, sunt doar câteva dintre comentarii, scrie romaniatv.net.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`