De ce la cooking show-uri mai ales bărbații au câștig de cauză? Sorin Bontea: „Cred că femeile…”

De ce la cooking show-uri mai ales bărbații au câștig de cauză? Sorin Bontea: „Cred că femeile…”
Sorin Bontea. Sursa Foto: Captură Video - DA BRAVO! by Mihai Bobonete / YouTube

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea revin la „MasterChef”, la Pro TV, din toamna aceasta. Bontea a vorbit într-un interviu pentru CanCan despre așteptările sale în bucătărie, dar și despre cine gătește la el în familie.

Sorin Bontea, despre seriozitatea în bucătărie: Guma e glumă, dar când e de muncă e de muncă!

Întrebat dacă joacă un rol de chef dur sau așa e el mai exigent, Sorin Bontea a răspuns: „Sunt două chestii. Sunt un tip foarte de treabă, cred eu, jovial, dar când este vorba despre gătit se schimbă tot. Cine lucrează cu mine, caterinca e caterincă, gluma este glumă, când este de muncă, este de muncă, mâncarea trebuie să iasă într-un anumit fel. Deci acolo este problema, vreau să-mi gătești corect, să nu mă minți și să nu mă păcălești. Vreau să fii cinstit și cu tine și cu mine”.

Și soția lui Sorin Bontea gătește foarte bine

Întrebat de CanCan de ce, statistic vorbind, la cooking show-uri bărbații au câștig de cauză, acesta a răspuns: „Cred că au mai multă răbdare, în bucătărie. Cred că femeile… chiar nu știu de ce, am încercat mereu să îmi explic de ce sunt mai mulți bucătari decât doamne”.

Sorin Bontea a mai afirmat că și soția sa gătește foarte bine: „Nevastă-mea e MasterChef de mult, gătește foarte bine. Să-i întrebi și pe ei, musacaua făcută de nevastă-mea e ce trebuie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”
18:20 - O navă s-a ciocnit cu alte două vapoare în Portul Constanţa. Imagini cu momentul impactului (VIDEO)
18:15 - Elev din Reșița, arestat după ce și-a bătut un coleg. Nu e prima dată când are probleme cu legea
18:15 - Se reduce perioada în care șoferii vor putea circula pe Transalpina. Între ce ore vor avea voie șoferii să circule pe drum
18:05 - O explozie a distrus un bloc din Adjud. O persoană a fost salvată de sub dărâmături de pompieri
17:51 - Guran (PNL), despre legea care-l ajută pe Iohannis să candideze la Senat: „Dacă unei singure persoane i se încalcă un drept, trebuie dată o lege și pentru o singură persoană” (VIDEO)
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)