De ce fetele lui Bruce Willis vor moșteni numai 1% din averea tatălui lor. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit

De ce fetele lui Bruce Willis vor moșteni numai 1% din averea tatălui lor. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit

Bruce Willis a făcut mai multe modificări în testamentul său înainte să se îmbolnăvească. Actorul de 67 de ani se află în posesia unei averi de 250 de milioane de dolari, din care va oferi fetelor pe care le are cu Demi Moore numai o mică parte.

Afazie este numele afecțiunii ce i-a încheiat cariera starului filmelor Die Hard și care a influențat direcția averii de aproximativ 250 de milioane de dolari.

Suma moștenită de fete

Rumer, Scout și Tallulah, cele trei fiice ale fostului cuplu, o să primească doar 1% din averea lui Bruce Willis. Mai exact acestea o să moștenească aproximativ un milion de dolari fiecare, potrivit click.ro.

„Bruce a vrut să se asigure că familia lui rămâne pe mâini bune. Crede că Rumer, Scout și Tallulah au avut parte, de-a lungul vieții lor, de tot sprijinul lui financiar. Testamentul lui Bruce a fost refăcut acum mulți ani, după ce s-a căsătorit cu Emma, rescris când copiii lui s-au născut și apoi din nou după ce starea lui de sănătate a început să se degradeze.

Bruce crede de asemenea că Demi, care are o avere de aproximativ 200 de milioane de dolari, va fi mereu acolo pentru Rumer, Scout și Tallulah”, povestește o persoană apropiată a lui Bruce Willis, conform aceleiași surse.

Aceeași persoană susține că actorul nu mai este capabil să scoată prea multe cuvinte și întâmpină dificultăți de înțelegere a ceea ce-i spun cei din jurul lui.

,,Bruce nu mai poate spune multe și pare că nu mai înțelege tot ce îi spun ceilalți, așa că Emma a devenit vocea lui și cea care comunică pentru el. Sunt momente în care îl văd pe vechiul Bruce, dar sunt rare. E dureros să-l vadă deteriorându-se. Fetele nu-și pot imagina Crăciunul fără el.”

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Cât câștigă românca care a ajuns șofer de autobuz în Londra. Prin ce situații neplăcute a fost nevoită să treacă
19:14 - Marcel Ciolacu: “Am stabilit că de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei. Intrăm, astfel, pe traseul salariului minim european!”
19:01 - „Nu pot spune că susțin tot planul”, a spus șeful NATO despre ideile lui Zelenski. Iar cancelarul german Olaf Scholz e pregătit să facă orice ca să oprească războiul
18:59 - Diana Buzoianu (USR), după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parţială a PNRR: În 2024, noi nu o să vedem niciun leu din banii pe care ar fi trebuit să îi vedem (VIDEO)
18:55 - Daniel Băluță: „Salut deschiderea către dialog anunțată de către primarul general” / Nicușor Dan: „Suntem parteneri. Când vine cu avizele, dăm autorizație pentru Unirii”
18:43 - Lavrin Covaci, despre turul doi al prezidențialelor: „Cei care sunt suverani să decidă sunt cetățenii României” (VIDEO)
18:38 - Un grup de români supranumit „Banda șampaniei” face ravagii prin supermarketurile din Marea Britanie, anunță presa britanică
18:34 - USR vrea referendum pentru proiectul „Fără penali”. Oana Țoiu: Voința și semnătura a peste 1 milion de cetățeni nu pot fi ignorate la nesfârșit. Nu poate să fie modificată Constituția fără rezultatul acestui referendum (VIDEO)
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024
17:54 - Elon Musk a donat 75 de milioane de dolari grupului de campanie pro-Donald Trump, America PAC și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți susținători ai republicanului